Фан-зона на Софії

Фан-зона на Софії

Всі анонси від: Folk Ukraine

Фан-зона на Софії - це зона гостинності до пісенного конкурсу Євробачення 2017
Відвідувачі майданчику зможуть не тільки комфортно переглядати трансляції пісенного конкурсу Євробачення 2017, а й насолоджуватися насиченою концертною програмою, у якій візьмуть участь артисти національних відбіркових турів та хед-лайнери української естради.

  • Майданчик працюватиме щодня з 10:00 до 22:00 і за весь період роботи подарує відвідувачам 11 концертів.
  • На два тижні Софійська площа перетвориться у сучасну фан локацію для киян та туристів, де кожен знайде для себе активність, яка йому до душі.
  • На сцені Фан-зони для вас виступатимуть улюблені українські виконавці, а між концертами відбудеться показ коротких атмосферних роликів, присвячених українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності від Film.ua.
  • На локації також розташуються: зона відпочинку, фуд-зона та сувенірний відділ, сцена, зона активностей, інфоцентр, фотозони та ін.

Для того, щоб кияни та гості міста мали змогу цікаво та насичено проводити час на території фан-зони, підготовлена ціла програма активностей:
- оренда велосипедів, самокатів та роликів,що дозволить швидко та легко переглядати околиці центру;
- зона майстер-класів, де власноруч можна створити свій сувенір;
- караоке, де кожен зможе відчути себе зіркою;
- музей крижаних скульптур.

30 квітня український ведучий - Сергій Притула, відкриватиме фан-зону на Софії. Концертна програма буде насичена сюрпризами та несподіванками! Початок о 18:00

Попередня концертна програма

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення