FantaziaFest - Міжнародний театральний фестиваль

FantaziaFest - Міжнародний театральний фестиваль

Із величезною прикрістю повідомляємо, що згідно рішень Кабінету Міністрів України, які мають убезпечити українців від COVID-19, фестиваль «FantaziaFest» ПЕРЕНОСИТЬСЯ на жовтень 2020 року. Не хворійте, бережіть себе та своїх рідних! Слідкуйте за новинами театру FantaziaNew!
Усіх запрошують взяти участь у театральному фестивалі FantaziaFest, який пройде у жовтні 2020 року! 

Маніфест фестивалю:

• театральний фестиваль «FantaziaFest» покликаний об'єднати навколо себе відданих театру юних акторів і їх керівників, що володіють безмежною театральною ФАНТАЗІЄЮ, і бажаючих разом співпереживати і обмінюватися цікавими, свіжими, зухвалими думками вголос, як вчить тому великий і безсмертний, всемогутній і всепоглинаючий ТЕАТР.

• FantaziaFest - це місце зустрічі театрів, де грають діти, з країн близького і далекого зарубіжжя. Це експериментальний майданчик для режисерів, композиторів, хореографів, фахівців, що займаються в області дитячої театральної педагогіки, де компетентне журі і добрий глядач. Це прем'єри, перший успіх і визнання, це синтез мистецтв та інновації (ФАНТАЗІЯ дає простір для творчості!). Це добра зустріч друзів, а не конкурентів, це співтворчість і співпереживання, особлива атмосфера обміну досвідом через марафон творчих лабораторій, майстер-класів, капусників, концертів і поздоровлень! 

• театральний фестиваль FantaziaFest запрошує в свою програму театральну хореографію.

• FantaziaFest - це міжнародний фестиваль театрів, де грають діти, творчі зустрічі з улюбленими акторами театру і кіно.

• FantaziaFest - це шанс почати кар'єру кінозірки.

• FantaziaFest - це яскравий фестивальний бренд. Приєднуйтесь! Іказковий світ добра і гармонії, ФАНТАЗІЇ і радості театральної творчості відкриється перед вами!

Фестивальна програма включає:

• Номінація "ТЕАТР, де грають діти": показ конкурсних вистав, репетиції, майстер-класи та творчі лабораторії з провідними акторами і режисерами України, творчі зустрічі з відомими акторами театру і кіно, привітання колективів, змагання в імпровізації, показ позаконкурсних робіт, урочисте відкриття фестивалю , гала-концерт, нагородження.

• Номінація "Твій кастинг": конкурсний перегляд учасників номінації "Твій кастинг", фотосесія для переможців, майстер-класи, урочисте відкриття фестивалю, гала-концерт, нагородження.

• Номінація "Театральна хореографія": показ конкурсних виступів, майстер-класи, привітання колективів, урочисте відкриття фестивалю, гала- концерт, нагородження.

Програму фестивалю завершить Гала-концерт за участю всіх колективів - учасників фестивалю, професійних артистів різних жанрів - членів журі.

Контакти організаторів:
Тетяна Погребняк, директор-Художній керівник фестивалю: +38 (067) 240-50-53.

Детальніше про Фестиваль - ТУТ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення