Fashion Speaking: Організація простору в гардеробі, помешканні та житті

Fashion Speaking: Організація простору в гардеробі, помешканні та житті

Якщо вас лякає шафа, а комод викликає паніку, якщо кухня вганяє в депресію, а ванна дратує, вітаємо - вам потрібен ̶п̶с̶и̶х̶о̶л̶о̶г̶ організатор простору! Або наш Fashion Speaking: організація простору в помешканні та житті.

Будемо говорити про універсальний гардероб, який не вбиває планету і на який не потрібна ̶н̶и̶р̶к̶а̶ ̶вся зарплата. Про взуття та його зберігання і те, чому нам НЕ потрібно 5 пар однакових босоніжок. Про емоційну купівлю речей та тонни косметики (і як їх позбутися). Про мінімалізм і що це таке. Про коробки, органайзери та все те, що робить наше помешкання зручним, практичним і надає внутрішнього ресурсу, сил та енергії.

Як усе відбувається? Учасники приходять (це дуже важливо!) та реєструються. Отримують словнички і обирають собі зручне місце. Пригощаються печивом, соком, водою, фруктами (а цього разу, розповідаю по секрету, буде безалкогольне мохіто). Далі ми знайомимося. Тож можете заздалегідь підготувати 2 речення, про те, яка ви богиня/бог і як вас вшановувати. Далі розбираємо теми, дивимося відео, картинки, коментуємо, дискутуємо. Це все, звісно, англійською. Після спікінгу ми ще завжди спілкуємося та ділимося враженнями (фідбеки, зауваження, побажання нам дуже важливі). А потім разом ідемо до метро.

Дата: 14 серпня (середа)
Час: 19.15
Місце: Osobnyak

Не пропустіть нагоду попрактикувати свою англійську та зробити світ навколо себе комфортнішим!

NB Для розмови важлива наявність початкового рівня А1 та вище

Вартість: до 14.08 – 100 грн, у день заходу – 150 грн

Реєстрація за посиланням або телефонами +38(093) 429 36 82, +38(097) 75 13 499.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення