Фестиваль фантастики Li-Terra Con

Фестиваль фантастики Li-Terra Con

Творче об’єднання ЛiTerra запрошує усіх відвідати 30 жовтня – 1 листопада 2015 року Міжнародний фестиваль фантастичної літератури та уявних світів ЛіТерра Кон у місті Києві.
Перший фестиваль був присвячений Україні, а в цьому році наша команда хоче торкнутися теми міжкультурного обміну і взаємодії зі світом. Адже у мистецтва різних країн багато спільного, хоча є безліч відмінностей. Вам цікаво, як різні культури проникають одна в одну на різних рівнях? Як розвивається літературний процес, які світові тенденції впливають на нього? Зрештою, усі ми живемо не за залізною завісою, а у величезному і прекрасному світі, ми різні, і тому нам цікаво співпрацювати.

В гості на фестиваль завітають Марія Галіна, Ольга Громико, Дара Корній, Генрі Лайон Олді та Наталія Щерба.
Виступатимуть Володимир Арєнєв, Людмила Астахова, Андрій Валентинов, Володимир Єшкілєв, Олександра Руда, Олексій Шеін, письменники і літературознавці з України, Азербайджану, Білорусі, Молдови та інших країн.
У літературній частині програми для вас проведуть дискусії і круглі столи, автограф-сесії і зустрічі з авторами, презентації нових книжок і ексклюзивні передпрем’єрні продажі. Велику увагу фестиваль приділить перекладам: заплановані зустрічі із перекладачами Стівена Кінга, Рея Бредбері, Дугласа Адамса, Роджера Желязни, Анджея Сапковського та інших авторів.

Під час кінофантастастичної програми учасники зустрінуться із авторами фільмів «Микита Кожум’яка», «Кронрим», «Максим Оса», «Загублене місто», «Казки старого мельника», знавцями кіно та людьми, що працюють над перекладами та озвучкою аніме.
На фестивалі фантастики и фентезі будуть ще й науково-популярні лекції, поетичний вечір, виставка художніх творів і заходи, присвячені візуальному мистецтву, у тому числі косплею. На відвідувачів чекає майданчик настільних ігор та спеціальна програма до Хеловіну. Кожен знайде те, що його зацікавить.
Мови фестивалю — українська і російська.
Реєстрація учасників на фестиваль відбуватиметься за електронними квітками або безпосередньо у день фестивалю на місці.

Доступні квитки: На один (будь-який) день фестивалю — 100 грн. Абонемент на три дні — 200 грн.
Вартість може трохи змінитися через комісію електронного сервісу. Безпосередньо на фестивалі також можна буде придбати квиток із невеликою націнкою.

Звертаємо вашу увагу, що квитки на фестиваль є благочинними внесками. Зібрані кошти, за виключенням адміністративних витрат, будуть передані на допомогу біженцям та постраждалим від бойових дій у зоні АТО.enlightened

Фестиваль фантастики у Києві прийматимуть конференц-зали компанії «ExitGames», яка займається квестами «Вийди з кімнати». Чекаємо вас за адресою: вул. Вадима Гетьмана, 1А, ст. м. «Шулявська».
Локації фестивалю: 
1. Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва (пр-т. Перемоги 25а)
2. ExitGames (вул. Вадима Гетьмана 1а).
З детальною програмою Фесту можна ознайормитися на: http://li-terra.kiev.ua/uk/festival/fest2015/program-2015/ 
Інформацію щодо квитків та інше можна дізнатися на сайті Фесту: http://li-terra.kiev.ua/uk/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення