Фестиваль "Французька весна" на Софійській площі

Фестиваль "Французька весна" на Софійській площі

З 4 квітня у Києві (Софійська площа) розпочнеться 12-тий фестиваль «Французька весна в Україні». Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
За сприяння передової французької компанії "Spectaculaires - Allumeurs d'images" на фасаді Національного заповідника «Софія Київська» покажуть унікальне вуличне шоу-перформанс «Я - мрія».
"Французька весна в Україні" включає в себе велику культурну програму, яка буде проведена по всій території України, в тому числі і на сході, що зміцнюватиме франко-українські відносини і міжнаціональну співпрацю.
Організаторами 12-го фестивалю "Французька весна в Україні" виступили Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні та мережа "Альянс франсез".
"Я - мрія" – це та частина у фестивалі "Французька весна", яка триватиме весь квітень в Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Рівному, Одесі та Запоріжжі.
Символічно, що "екран", на який будуть проектувати образи французькі художники, - це купольний ансамбль Національного заповідника "Софія Київська", - шедевр православної архітектури, одна з найвідоміших історичних пам'яток України, частина світової спадщини ЮНЕСКО.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення