Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Всі анонси від: Співоче поле

Гігантські світлові інсталяції у самому центрі Києва! Співоче поле запрошує на Фестиваль гігантських китайських ліхтарів! Він проходитиме з 12 лютого до 28 березня. 

Загалом на Співочому полі облаштують 30 тематичних локацій.

"Чекаємо на вас з 12 лютого, щоб разом з нами відкрити нову сторінку фестивалю з 2000-річною історією", - додають організатори.

У програмі також:

- захоплююча шоу-програма,

-  Fire show

- Атракціони для дорослих та дітей

- тематичні майстер-класи, а ще багато розваг та приємних сюрпризів.

Коментарі до події (22)
  • Христя Добрянська 18 Березня

    Доброго дня. У зв"язку з переходом м. Києва до червоної зони, чи буде відкритий Фестиваль з 20.03 ?
    Дякую.
  • Lyudmila Prydybailo 13 Лютого

    Вчора 12.02.2021 дуже хотілось відчути атмосферу свята Китайського Нового року і ідея побувати на тематичній виставці  Гігантських китайських ліхтариків саме в цей день була якраз вдалою,тим паче з усіма умовами і програмою ознайомились на сайті,зібрались компанією і серед нас був пенсіонер,але настрій зіпсували вже на касі,бо ніякої обіцяної знижки- 200 грв,а далі невиправдана ціна за все побачене,бо немає і 50% того,що обіцяли і вигляд не першої свіжості і, навіть, Фаєр-шоу не допомогло підняти настрій! Порада організаторам- або робіть вільний вхід ,або підвищуйте якість ,або хоча б пишіть правду,щоб люди розуміли за що платять.Взагалі - в Києві потрібні подібні заходи,їх дуже мало,але, будь-ласка,робіть їх для людей з любов'ю,а не з бажанням тільки прибутку.
  • Евгений Закревский 05 Січня

    вартість квитка для дорослих - 200 грн,
    діти старші за 7 років до 16 - 160грн
    пенсірнери при предьявленні посвідчення - 120 грн.
    дітям до 7 років - безкоштовно (чим ближче до дати - тим краще мати при србі посвідчення на дитину)
    по особистим враженням скажу - дуже цікава і емоційна виставка. чудове шоу в шатрі від східних артистів. вся родина - у захваті.

    Lyudmila Prydybailo Евгений Закревский 13 Лютого

    Вчора 12.02.2021 були на виставці,знижку на вхід по пенсійному не дали,хоча чітко написано,що пенсіонерам-знижка, прийшлось купити за 200грв, пояснення на касі і операторів гарячої лінії були такими,що це відкриття,але чому ніяких попереджень на сайті не було і на касі до речі теж, невідомо.Заявлена організаторами програма не була, тільки Фаєр-шоу і 50% експозицій.З однієї сторони добре,хоч щось роблять в столиці, але ціна зависока,а рівень занизький!
  • Ира Барановська 21 Грудня

    Доброго дня яка ціна?

    Lyudmila Prydybailo Ира Барановська 13 Лютого

    Ми були вчора 12.02.21 на відкритті, враження такі,що організатори обіцяють багато,а дають рівно 50% від обіцяного,знижку обіцяну для пенсіонерів не зробили,було тільки фаєр шоу.Головне для організаторів,щоб народ платив 100%,а далі вже неважливо!Шкода!
Отримуйте
регулярні оновлення