Фестиваль «Натхненні.  BIG APPLE WKND» на Володимирській гірці

Фестиваль «Натхненні. BIG APPLE WKND» на Володимирській гірці

Місто, яке поєднує людей різних національностей, різних віросповідань та поглядів на життя, це місто безмежних можливостей, культурного різномаїття та незабутніх вражень. 
З 2 по 4 жовтня парк Володимирська гірка наповниться атмосферою сучасного Нью-Йорку. Дві фестивальні зони розкриють бурхливу культуру Великого Яблука:
Зона А (вхід вільний): 5 зон світової кухні, які зробили Нью-Йорк гастрономічним дивом світу: американська, італійська, азійська, єврейська та ірландська кухні; галереї, хендмейд, стріт-арт та музика.
Зона Б (вхід за квитками): триденний музично-театральний фестиваль з бродвейськими мюзиклами, театральними постановками та живими виступами українських артистів.

На Big Apple WKND буде більше 50-ти фудкортів, серед яких багато нових імен, а також відомі київські ресторани та перевірені часом учасники вуличних фестів. Руккола, Євразія, Лакки Лучано, Мамамия, Tonny Snack, Pasta E Basta, Papa Grey, 9Bar, WokThai та інші.

***
Субота, 3 жовтня, 14:00. Театр мюзиклу "Comme il Faut".
3 жовтня на головній сцені BIG APPLE WKND артисти театру мюзиклу "Comme il Faut" презентують три бродвейські постановки: Мерилін Монро, Майкл Джексон та Broadway Show.
Театр був створений у 2008 році, і поки залишається єдиним в Україні театром мюзиклу. Актори прагнули об'єднати творчу молодь, а також познайомити українську публіку з цим видом перформансу. Постановки, побудовані на професіоналізмі та любові до своєї справи, дуже швидко завоювали серця глядачів.
***
Неділя, 4 жовтня, 20:00. 
«Electro & Lounge Opera» (LAFESTA music project з симфонічним оркестром) на головній сцені BIG APPLE WKND.
На думку музичного журналу «Djam» LAFESTA є одним з найстильніших музичних проектів Східної Європи, чиї пісні стали саундтреками для «HD fashion TV», «Madrid Fashion Week», «Світське життя». Група LAFESTA дала більше 1040 концертів у 16 країнах і виступала на одній сцені з Lara Fabian, Jamiroquai, Garou, Shade.

Вартість квитків на зону Б: в день івенту – 70 грн, на concert.ua – 50 грн.
http://www.concert.ua/eventpage/nathnenni
РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ: http://goo.gl/forms/MZl2bjz8nP
Довідка за тел: +380 67 468 4991, +380 98 948 6103
Сторінка організаторів у ФБ: https://www.facebook.com/events/715610691877362/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення