Old Car Land. Осінь 2017

Old Car Land. Осінь 2017

Всі анонси від: Old Car Land

Вперед у минуле: Old Car Land
Коли? 29 Вересня - 1 Жовтня
Де? Київ, Музей Авіації, вул. Медова, 1

На фестивалі можна буде побачити сотні ексклюзивних автомобілів, десятки одиниць бойової техніки та близько 100 літаків і гелікоптерів. У програмі – конкурси, змагання водійської майстерності, тюнінгу й автозвуку, робота ретробарахолки, перегони на дитячих педальних машинках, масштабні реконструкції, зльоти авто- і мотоклубів та багато іншого.

Захід проходитиме за сприяння Міністерства оборони та Міністерства інфраструктури. Неповторну атмосферу свята й гуркоту двигунів доповнять легендарні танки Т-34,Т-55,Т-76 та інші не менш цікаві зразки бойової техніки. Крім того привезуть кабріолети ГАЗ-14 «Чайка», які раніше виїжджали тільки на державні паради.

Також під час фестивалю можна буде познайомитися із українським гонщиком Сергієм Маліком, його легендарним мотоциклом й іншою технікою. Він нещодавно встановив світовий рекорд швидкості на «Дніпро» МТ – розігнався до 116, 86 км/год. Зафіксували рекорд на озері Бонневілль у США.

Щоб цікавіше провести час й проникнутися особливістю кожної машини на фестивалі, буде можливість замовити 45-хвилинну екскурсію автомобільного історика й експерта.

Фестиваль працватиме щодня: 09.00-20:00
Придбати квитки можливо буде на вході, ціна 100 грн.

Предпродаж квитків за ціною 80 грн. буде здійснюватись:
- Кофейбус на Шулявці, біля Танку
- Кав'ярня District, Севастопольска пл., біля Dominos
- Каси Музею Авіації, вул. Медова, 1

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення