Фестиваль "Skansen Music Fest" в Пирогово

Фестиваль "Skansen Music Fest" в Пирогово

У Національному музеї народної архітектури та побуту України 2-3 травня 2016 року відбудеться розважальне сімейно-молодіжне свято, на якому кожен матиме змогу втамувати музичну спрагу. Якщо Ви полюбляєте перебувати в гармонії з природою та музикою, тоді ми вас чекаємо.Планується до 20 тисяч відвідувачів, але нудьгувати ніхто не буде! Адже на святі будуть діяти п’ять локацій з активностями! 
Найголовніше – музична програма фестивалю буде дуже різноплановою. В програмі виступу на 2 травня заявлені наступні артисти: Світлана Тарабарова, гурт "OT VINTA", Женя Толочний, Дмитро Бабак, OLEYNIK,  DJ STARKOV. 
Наступного дня, 3 травня, слухачів розважатимуть: гурт "Mad Heads", гурт "Авіатор", гурт "Ва-Банк", гурт "Беz Обмежень", Денис Мусаєв, Олексій Двін, гурт "Adidaz", DJ STARKOV 
Основна мета заходу - організація здорового, активного відпочинку, зростання рівня дбайливого ставлення до природи та популяризація сучасної української музики. Цей фестиваль безперечно має стати місцем для сімейного дозвілля та налагодити спілкування між різними поколіннями. 

Початок свята о 11:00. Початок концерту о 16:00
Дітям до 7 років вхід безкоштовний.
Придбати квиток он-лайн можна на сайті

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення