Фестиваль татуювання «Tattoo Collection» на Арт-заводі "Платформа"

Фестиваль татуювання «Tattoo Collection» на Арт-заводі "Платформа"

Арт-студія татуювання «Планета Тату» за підтримки Арт-заводу Платформа проводить 12-й Міжнародний фестиваль Татуювання «Tattoo Collection».
Фестиваль «Tattoo Collection» - це щорічний міжнародний фестиваль-фурор у світі тату і пірсингу. Це одна з найбільш очікуваних подій цього року. Фестиваль об'єднує безліч людей з різних країн з однією метою - показати громадськості, що тату - це не стереотипна «зеківська наколка», а один з видів творчості на людському тілі. Тату є вираженням внутрішнього світу і стану людини, символом її світогляду.
«Tattoo Collection» - це  фестиваль для активних, амбітних людей, які звикли нестандартно проводити час. А також для справжніх любителів і фанатів тату-мистецтва, для тих, чиє життя немислиме без мистецтва татуювання.
«Tattoo Collection» порадує учасників та відвідувачів фестивалю нестандартної шоу-програмою, новими обличчями в світі тату, неповторними роботами майстрів, які будуть номінуватися у конкурсах з цінними призами, а також інтерактивними шоу байкерів, виступів музичних команд і безліччю інших сюрпризів.
Протягом трьох днів у гостей та учасників фестивалю буде можливість зарядитися драйвовою атмосферою фестивалю «Tattoo Collection», познайомитися з цікавими людьми мистецтва, зробити напам'ять тату або пірсинг, взяти участь у конкурсах і поборотися за головний приз «Golden Maсhine», а також добре відпочити, отримати багато позитиву і гарного настрою!

Сторінка організаторів фестивалю: https://www.facebook.com/TattooCollectionKiev/
Замовити квиток он-лайн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення