Фестиваль UAmade Fest Spring

Фестиваль UAmade Fest Spring

ВХІД ВІЛЬНИЙ. 
Весна приходить за розкладом і не питає, чи готовий ти до неї чи ні, старий або молодий, щасливий або наляканий, хочеш скинути ще пару кіло або все гаразд і в самий раз. Вона приходить, і життя стає прекрасним. 
Весна, спасибі за сталість! Спасибі, що щороку ти повертаєшся до нас і ми знов можемо будувати плани, занурившись в нестримні веселощі, радість, сподівання!
На фестивалі UAmade Fest Spring (галерея «Лавра», вул. Лаврська, 1) ви зарунетесь в атмосферу весняного святкування життя, добра і сміху. Виберете класні подарунки собі та своїм близьким, щоб прикрасити свій світ. І тим самим зробити благодійний внесок, зробивши покупку. під час заходу ви обов'язково зможете смачно поїсти, насолодитися  легкістю і свободою, нафотографуватися в наших фото-зонах, заплести коси або підрівняти бороди, вибрати активність собі до душі. А отже  - зможете запастися новими знайомствами і враженнями.

  • Ярмарок домашнього декору, весняний мейк-ап та ще багато-багато красивостей;
  • Вкусняхи: їжа на грилі, бургери, лапша, солодощі, коктейлі.
  • Весняний дворик – мрія інстаграмера (фотографуємося із друзями);
  • Спортивності: саме час привести тіло до ладу (фітнес, танці, йога):
  • Фотозона: спеціальний фотограф Фесту забезпечить професійні фотокадри, а найкреативніші фото, що будуть зроблені будь-яким інстаграмером, та позначені хештегом #UAmadeFest – ОТРИМАЮТЬ ПОДАРУНКИ!

Класні діджеі, весела музика, круті ведучі, які не дадуть вам нудьгувати!
Організатори чекають Вас на незабутньому фестивалі ВЕСНИ та СМІХУ!  
Презентація: http://fest.uamade.com.ua/
Реєстрація: http://event.uamade.com.ua/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення