Фестиваль україно-американської дружби USAINUA

Фестиваль україно-американської дружби USAINUA

Чудовий атмосферний фестиваль його Організатори вирішили присвятити Сполученим Штатам Америки, які знаходяться далеко за океаном, але завжди підтримують Україну.
Здається, ми знаємо про цю країну все і в той же час не знаємо нічого. Виправить ситуацію Фестиваль україно-американської дружби #usainua, що відбудеться 15-16 серпня в ТРЦ "Атмосфера" (Столичне шосе, 103). 
В програмі заплановані фудкорти з ресторанами американської кухні; свою майстерність показуватимуть майстри бургерів, хот-догів та чіз-кейків; виконавців кантрі, джазу, блюзу, рок-н-ролу, диско, та хіп-хопу; чарльстону, твісту та хіп-хопу; виставка американських ретро-автомобілей; ковбойський тир, конкурс двійників (Елвіс Преслі та інші) тощо.
По-перше, на головній сцені Фестивалю ‪#‎USAinUA перед очима відвідувачів промайнуть півтора сторіччя музичної історії: від кантрі і джазу до рок-н-ролу і диско.
По-друге, фудкорт в американському стилі, звичайно ж, буде центральною точкою Фесту. Бо який же українець не любить смачно поїсти! Скуштувати бургери та хот-доги, насолодитися найсоковитішим стейком або смаженими крильцями від київських ресторацій американської кухні ― все це стане реальністю на території Фестиваль україно-американської дружби. Довершать трапезу всесвітньо відомі десерти ― брауні, яблучний пай або чізкейк «Нью-Йорк».
Організатор: ТРЦ Атмосфера.
Ціни: для дорослих - 50 грн., для дітей - безкоштовно. Оплата на місці.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення