Фільм Гаспара Ное "Любов 3D"

Фільм Гаспара Ное "Любов 3D"

Показ фільму "ЛЮБОВ 3D" (LOVE 3D) стартує в кінотеатрах Києва з 15 жовтня.
Країна: Франція, бельнія, 2015 рік. 
Хронометраж: 130 хвилин.
Режиссер: Гаспар Ное («Необратимость»).
В ролях: Бенуа Дебі, Карл Глусман, Клара Крістін, Аомі Муйок. 
Сюжет: Мерфі і Електра разом вже два роки. Хлопець зраджує своїй коханій з дівчиною на ім'я Омі, яка виявляється вагітною. З цієї причини його відносини з Електрою припиняються на дуже сумній ноті. Через деякий час, в один дощовий ранок в квартирі вже одруженого Мерфі лунає дзвінок. Це мати Електри, Нора. Вона цікавиться, чи не бачився він з її дочкою останнім часом, бо сама жінка вже давно не чула від неї новин. Нора дуже турбується ще й тому, що у дівчини є суїцидальні схильності. Весь цей день Мерфі віддається спогадам їх дворічних відносин, де були наркотики, грубий секс, ігри та ніжні моменти.


Киянам та гостям столиці приготували сюрприз. На прем’єру стрічки приїде сам постановник Гаспар Ное.
Як зазначає Артхаус Трафік, "Гаспар Ное, режисер еротичної мелодрами "Кохання 3Д", забороненої в Росії і допущеної в український прокат з максимальним віковим обмеженням, особисто представить свою картину українським глядачам 15 жовтня. Ное - неодноразовий учасник конкурсних програм провідних міжнародних кінофестивалів, автор картин "Безповоротність" і "Вхід у порожнечу". Режисер відвідає Україну вперше".
Прем'єра "Кохання 3D" відбулася в позаконкурсній секції "Опівнічні покази" Каннського кінофестивалю. У Франції стрічка була випущена в прокат з рейтингом 16+, але, під тиском правих сил, була дозволена для перегляду тільки для повнолітніх. Прокат фільму Ное був заборонений у Російській Федерації. В Україні фільм отримав дозвіл від Державного агентства з питань кіно і демонструватиметься на вечірніх показах з віковим обмеженням 21+. 

Ное зарекомендував себе як провокатор, який досліджує можливості глядацького сприйняття. Всесвітню популярність йому принесла стрічка "Безповоротність", представлена на Каннському кінофестивалі. Фільм, головні ролі в якому виконали Моніка Белуччі і Венсан Кассель, викликав безліч суперечок серед глядачів і преси - в першу чергу через 9-хвилинну сцену згвалтування. За словами Касселя, Гаспар Ное - це французький П’єр Паоло Пазоліні. Не менш скандальним став і наступний фільм режисера - психоделічна мелодрама "Вхід у порожнечу", який показує нічній Токіо очима душі мертвого наркодилера.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення