Філософія та вино - цикл лекцій-дегустацій

Історично філософія та виноробство – ровесники. Наші лектори Вахтанґ Кебуладзе і Анна-Евгения Янченко пропонують дослідити зв’язок між ними.

Анна Євгенія Янченко – сомельє, журналіст, винний блогер, лектор, письменник і регулярний учасник міжнародних винних виставок. За 5 років професійної діяльності продегустувала понад 8000 пляшок вина. Практикувалася на виноробнях в Україні та Італії, відвідувала як крихітні бутикові виноробні Європи, так і величезні винні заводи. Веде освітній проект і проводить благодійні дегустації.

Вахтанґ Кебуладзе – доктор філософських наук, професор філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, публіцист і прекладач, автор книжок "Феноменологія досвіду" та "Чарунки долі".

Курс "Філософія та вино" складається з 5 лекцій. Кожна лекція триває 2 години та складається з двох частин: Перша частина (1 год.) – розмови про філософію. Друга частина (1 год.) – розповідь про вино, характерне для певної країни, та дегустація.

*Якщо ви хочете відвідати лекцію без дегустації вина, введіть промокод: nowine при купівлі квитків на сайті (діє при купівлі кожної лекціі окремо).

Коментувати

Події по темі:

Дивіться також

Рекомендовано
Рекомендовано

Блог Moemisto:

Чому готелям варто перейти на автом... Ручні таблиці, розрізнені чати і нескінченні уточнення з’їдають години зміни, множать помилки та створюють черги. Коли о...
ТОП фотостудій Києва для професійни... Фотосесії Києва стали не просто трендом, а важливою частиною особистого та бізнес-життя. Від інстаграм-контенту до корпо...
Читати всі статті