Фінал національної серії змагань з дріфтингу

Фінал національної серії змагань з дріфтингу

Всі анонси від: Вінницька федерація драгрейсингу та дрифту

2-3 вересня на автодромі «Чайка» в м. Київ відбудуться найграндіозніші перегони, завершення дріфт-сезону - фінал всеукраїнської серії змагань з дріфтингу Drift Competitions of Ukraine.

На найбільш хвилюючій та підступній трасі українського дріфтингу в поєдинку за титул чемпіона DCU зіткнуться більше 40 спортсменів на авто потужністю до 1000 к.с. з усіх куточків України. У листі попередньої реєстрації позначені призери минулих етапів, переможці чемпіонату та молоді пілоти, що вже встигли полюбитися глядачам. Потужні машини, феєрична їзда боком, близький парний дріфт «двері в двері», хмари диму і жорстка боротьба - все це подарує уболівальникам дозу адреналіну і море вражень.

Цього року глядачі уважно стежитимуть за долею Віталія Нікіфорова та Сергія Кремеця - висхідних зірок сезону, молодих топ-пілотів українського дріфтингу. Увага шанувальників автоспорту також буде прикута до постаті Віталія Лютого, чиє повернення в перегони викликало великий ажіотаж. Чималі надії глядачі покладають і на інших сильних учасників - Максима Міллера, Андрія Корніцького, Володимира Кіріса. Великою подією для змагань стане участь в фіналі DCU «Королеви Польського Дріфту», єдиної жінки в Польщі з ліцензією дріфт-пілота - Кароліни Пілярчік (Karolina Pilarczyk). Пілотесса перемагала в серії Queen of Europe Pro, бере участь в змаганнях King of Europe Pro Series, King of Asia і у всіх заходах Польської федерації дріфтингу (PFD). Крім того, Кароліна є польською знаменитістю - зіркою телебачення, зіркою Playboy, ІТ-менеджером і мотиваційним оратором. На фіналі DCU ми побачимо її майстерність водіння на Silvette LS3 V8 6.2 Vortech Supercharger - доопрацьованому Nissan 200SX S14A, під капотом якого ховається 750 кінських сил. Імена інших можливих зарубіжних гостей ми повідомимо вам пізніше.

Давайте закриємо дріфт-сезон 2017 весело і яскраво, в супроводі видовищних проїздів кращих пілотів DCU - так, щоб ця гонка запам'яталася нам надовго! Не пропусти кульмінацію сезону - ми чекаємо тебе 2-3 вересня на автодромі «Чайка» в Києві. До зустрічі!
Більше інформації: driftukraine.com

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення