Фіналіст Шоу «Україна має талант» Євген Хмара та Симфонічний оркест

Фіналіст Шоу «Україна має талант» Євген Хмара та Симфонічний оркест

Зустрічайте! Перший всеукраїнський тур піаніста-віртуоза, фіналіста Шоу «Україна має талант» – Євгена Хмари.
Євген Хмара український піаніст та композитор, фіналіст шоу Україна має талант презентує абсолютно унікальний музичний формат Piano VS Dubstep у супроводі естрадно-симфонічного оркестру. В програмі концертів виконання чарівних композицій з першого альбому “КАЗКА” та презентація другого альбому “ZNAMENIE”. Особливістю нового альбому стала колаборація симфонічного оркестру з елементами Dubstep.
Спеціальний гість Дарья Ковтун (фіналістка шоу Х-Фактор).
Перший всеукраїнський тур має благодійну мету. Його підтримує Українська Біржа Благодійності (UBB).  UBB - міжнародний благодійний фонд, діяльність якого сконцентрована в основному в Інтернеті. На сайті ubb.org.ua представлені благодійні та соціальні проекти з різних категорій зі всієї країни. На частину коштів з проданих білетів, буде реалізований благодійний “проект”.
Додаткова інформація про композитора: Євген Хмара – український піаніст та композитор, фіналіст шоу Україна має талант та музикант шоу Х-Фактор. Володар Голівудської премії імпровізаторів. У 2013-му році випустив дебютний альбом КАЗКА. Восени 2014 року був представником від України на міжнародній конференції у Чікаго та Вашингтоні.
https://www.youtube.com/watch?v=7VINrep-j18 
https://www.youtube.com/watch?v=rPs6xuXINMU

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення