Флористичні натюрморти Тетяни Венчегової - Виставка

Флористичні натюрморти Тетяни Венчегової - Виставка

З 15 серпня Lera Litvinova Gallery презентує першу персональну виставку Тетяни Венчегової. У галереї буде представлена збірка квіткових композицій художниці, виконаних олією.

Картини Тетяни Венчегової написані в техніці імпасто — рельєфними нанесеннями густої фарби. Цей прийом часто використовували імпресіоністи: одні так підкреслювали окремі елементи робіт, інші ж в імпасто створювали цілі полотна — як Вінсент Ван Гог свою «Зоряну ніч». Такі картини унікальні: через особливості нанесення олії їх неможливо повторити.

Ідейними натхненниками виставки «Квітковий настрій» та своєрідними вчителями для Тетяни стали українські художники Любомир Мартинюк та Євген Купрієнко.

«Lera Litvinova Gallery представляє роботи досвідчених колекційних митців України та Європи, просуває художників як в Україні, так і за кордоном. Водночас, ми розуміємо важливість підтримки молодих художників», — зазначає Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджерка та директорка Lera Litvinova Gallery.

Lera Litvinova Gallery — арт-простір, заснований у 2014 році мисткинею Лерою Літвіновою та мистецтвознавцем Леонорою Янко. Lera Litvinova Gallery представляє молодих авторів та знакових митців, що стали колекційними і відомими на українській і світовій арт-арені.

Крім регулярних виставок в Україні, галерея реалізує мистецькі проекти за кордоном. На рахунку арт-простору багаторазові виставки в Нью-Йорку, Берліні, Брюсселі, Брюге, Люксембурзі, співпраця із музеями, посольствами та культурними представництвами різних країн. Lera Litvinova Gallery активно втілює принцип культурної дипломатії задля зміцнення культурних зв’язків на міжнародному рівні.

Виставка діятиме до 20 серпня 2019 року.

Адреса LERA LITVINOVA GALLERY: м. Київ, вул. Набережно-Рибальська, 3.

Територія ЖК Rybalsky.

Години роботи: з 12-19.00, неділя, понеділок – вихідні.

Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення