Стара фортеця. Upgrade - Фотоквест

Стара фортеця. Upgrade - Фотоквест

Всі анонси від: музей Історії Туалету

Якщо ви любите прогулянки містом з корисним використанням часу, спробуйте себе у пішохідному квесті ""Стара фортеця. Upgrade" по локаціях Печерської фортеці.

Завдяки квесту Ви розшифруєте таємні шифри Печерська, згадаєте який краєвид Києва малював Тарас Шевченко, сидячи на пагорбі та як він відвідав «Зелений трактир", здивуєтеся ким насправді був гетьман Кирило Розумовський та при чому тут Стюарти, а також відкриєте для себе ще багато цікавих фактів.
А подарунком за проходження квесту буде Квиток на безкоштовне відвудування Музею Історії Туалету, який знаходиться у самому центрі Собачої стежки в Башті №5. Вона входила в комплекс оборонних споруд Києва XIX століття -Київську фортецю.

Кілометраж квесту - 6 км. Час проходження - 2-3 години. Виключно Печерський район.
Всі питання, які у вас виникають, ми обговорюємо у вайбері. В будівлі локацій квесту Ви не заходите, а шукаєте виключно натуральні коди на фасадах. Підказку на питання ви можете отримати через 6 хв., але кожна підказка додає 1 хвилину до часу проходження квесту.

Вартість квитків:
Дорослий - 160 грн
пільговий - 90 грн

Місце зустрічі на Печерську:
Біля станції метро, однойменній назві центрального району, зліва від Водафону, пройшовши KFC, не доходячи до квітів, справа у дворі вас зустріне командор.
Детальніше:: 067-463-25-24, [email protected]

Реєстрація учасників! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення