Синергія - Фотовиставка

Синергія - Фотовиставка

Запрошуємо відвідати фотовиставку «СИНЕРГІЯ», яка представлена в Галереї Київської Школи Фотографії з 12 по 25 жовтня. Це найкращі роботи випускників та викладачів КШФ, зроблені за останній рік.

Ця виставка – це глобальний погляд на ту дійсність, яка нас оточує. Фотороботи роблять акценти на випадковості, складнощі, закономірності людського життя, і водночас дарують оптимізм і звичайно ж, естетичну насолоду. Це демонстрація краси, крихкості і незамінності навколишнього світу для людини. Фотографії, що представлені в різних жанрах, із різною тематикою, знімають певні обмеження з нашого світогляду і нашого сприйняття людського існування. Висловлюючи в своїх роботах ідеї гармонії і краси, автори виставки включають в дійсність свій життєстверджуючий світогляд, домагаючись ефекту синергії у створенні цінностей і духовних структур культури суспільства.

Роботи були представлені на міжнародному фотоярмарку PHOTO KYIV FAIR 2019, а тепер експозиція проходить в галереї Київської Школи Фотографії.

PHOTO KYIV FAIR - щорічний міжнародний професійний арт-ярмарок фотографії. Цей захід є унікальним для українського мистецького простору, оскільки об’єднує міжнародні та місцеві галереї, заклади та фонди, посольства та бізнес-компанії, які активно залучаються до культурного розвитку міста Києва.

Автори виставки:

Ольга Пост
Олена Морозова
Тома Магдик
Валентина Грач
Дмитро Катаєв
Кристина Сагірова
Ігор Червоненко
Дмитро Богачук
Аліна Арасланова
Ігор Бакбардін
Костянтин Сова

Галерея Київської Школи Фотографії,

м. Київ, вул. Ділова, 5а, корпус 10  (ст.м. Олімпійська)

Графік роботи виставки:

Пн.- Пт.: з 10:00 до 20:00, Сб.: з 10:00 до 16:00

Експозиція представлена до 25 жовтня 2019 р.

Вхід на виставку вільний!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення