Фотовиставка "Holy Days" Сари Атлас

Фотовиставка "Holy Days" Сари Атлас

Всі анонси від: МВЦ "Музей історії Києва"

Сара Атлас – авторка багатьох персональних виставок. ЇЇ творчість не обмежується однією тематикою чи певною країною. Серія фотографій для проекту «Holy Days» була зроблена під час подорожей Ізраїлем. Саме вони надихнули Сару закарбувати на фото святі місця, деякі речі та святкові моменти єврейського народу.

Назва виставки говорить за себе - «Святі дні», хоча краще було б сказати «Дні свят», тобто моменти, що наповнюють людину радістю, надією та вірою в Бога. Дні, коли забувається усе погане, і панує лише гарний настрій, добро, дружба та любов.

Тематично виставка поділена на кілька серій фото, кожна з яких зображує різні моменти святкувань, найбільш особливим з яких є свято освячення – Ханука.

Фотовиставка випромінює радість життя,  адже на роботах зображені не просто люди, а показана важливість свят у їхньому житті.  На знімках є і діти, для котрих свята – це розваги та перші усвідомлені сакральні дійства, і молодь, що у такі дні ще більше відчуває приналежність до власного народу, історії, культури й традицій, і старше покоління, для якого певні свята є невід’ємною складовою життя, адже сповнені глибоким сенсом та  мудрістю багатьох поколінь. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення