Лінія фронту. Рік 2018 - Фотовиставка

Лінія фронту. Рік 2018 - Фотовиставка

«Лінія фронту. Рік 2018» - Фотовиставки військового кореспондента Радіо Свобода Andriy Dubchak у Київській школі фотографії (Київ. вул. Ділова, 5А, другий поверх. Від метро «Олімпийска» до фотошколи 300 метрів пішки. Мапа у коментарі)

Приходьте! Поговоримо про війну і про специфіку військової фотографії. Про те, як стати фронтовим кореспондентом, як отримати доступ до передових, про корисні кейси і про підводні камені цієї спеціалізації у фотографії.

Виставка проходить в рамках мистецького проекту «Життя на «нулі» (організатор Інна Єрмакова). Відкриття фотовиставки 6 червня о 19:00 в Київській школі фотографії.

У фотопроекті представлені фотознімки з історіями на «нулі» (передові позиції) 36-ї окремої бригади морської піхоти у Широкино та Водяному, що на узбережжі Азову; «нулі» 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади («Едельвейси») під Попасноою (Луганщина); один день бою 24 ОМБр імені короля Данила у селищі Південне, що під Горлівкою та інші фотоісторії передової за цей «крайній» 2018-й рік. Загалом на виставці представлено 60 робіт автора розміру 30x45.

Основна ідея проекту: Показати через людей та їх емоції війну такою, якою вона є насправді. У центрі уваги звичайні солдати, їх життя, побут та бої. 

Про автора: Андрій Дубчак - кореспондент і фотокореспондент Радіо Свобода з 2003 року. Народився та виріс у місті Калинівка Вінницької області. Закінчив механічний факультет ВДСГІ, ФІОТ КПІ, «Журналістика цифрового майбутнього» Могилянської школи журналістики. Перший стрімер Євромайдану, фільмував та стрімив багато подій Революції Гідності, у тому числі трагічні дні 18,19,20 лютого 2014 року. Лауреат Європейського конкурсу Lovie Awards у номінації Інтернет-відео за відео з «ялинки».
Висвітлював події під час анесії Криму. Фіналіст конкурсу European Digital Award 2019 у номінації «engagement». Зараз основна частина творчої роботи направлена на висвітлення війни з Росією на Сході України.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення