FROM HOLLYWOOD WITH LOVE: музичний кінопроект Анни Завальської

FROM HOLLYWOOD WITH LOVE: музичний кінопроект Анни Завальської

Всі анонси від: Американський дім

Цей музичний проект присвячений класичному американському кінематографу 30-х – 40-х років ХХ століття, який перенесе глядача в часи чудових мюзиклів та інтригуючих детективів жанру «нуар». Саме цей період вважають епохою розквіту Голлівуду, яка подарувала таких неповторних зірок як Фред Астер, Джинджер Роджерс, Джуді Гарленд, Діну Дурбін, Ріту Хейворт та ін.
Музичну екскурсію проведе співачка та кіноман Анна Завальська у супроводі джазового тріо Олексія Боголюбова. У їх виконанні ви почуєте популярні пісні та інструментальні композиції з улюблених чорно-білих американських фільмів, ну і, звичайно, цікаві розповіді про легендарних зірок Голлівуду.
Кіномюзикли 30-х років увібрали у себе нерозсудливість та шалену енергію, що вивільнилася у часи Великої депресії. Танець та музика залишалися найкращими методами опору реальності. В найпохмуріші періоди історії мистецтво розквітало і ставало своєрідним символом боротьби з соціальними проблемами, давало можливість втекти, від сірості та зневіри, у той ідеальний світ на екрані де все випромінює світло і дихає радістю, наповнюючи глядача життям незважаючи ні на що. 
Ласкаво просимо до старого і доброго Голлівуду!
Вхід вільний. Щоб потрапити у будівлю Американського дому, при собі обов’язково мати паспорт чи посвідчення водія.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення