FRONTIER - Фестиваль про мистецтво та віртуальну реальність

FRONTIER - Фестиваль про мистецтво та віртуальну реальність

З 20 до 22 вересня у Києві відбудеться фестиваль мистецтва та віртуальної реальності FRONTIER!

У програмі: виставка в Центрі сучасного мистецтва М17, мистецтво у віртуальній та аугментованій реальності, скульптура, шоу-кейси із використання технологій в культурі, перформанси й зустрічі з митцями, екскурсії виставкою, виступи віджеїв й VR-вечірки. До створення виставок та експозицій запрошено 25 українських художників, серед яких: Артем Волокітін, Вартан Маркар’ян, Влас Бєлов, Віталій Кохан, Ілля Новгородов, Костянтин Зоркін, Ксенія Гнилицька, Микита Кадан, Микола Малишко, Олексій Золотарьов, Петро Гронський, Роман Мінін. 

З 20 вересня на виставці в Центрі сучасного мистецтва М17 можна побачити 25 досвідів мистецтва у віртуальному просторі та 6 скульптур українських митців.  Виставка працюватиме до 17 листопада. 

В публічних просторах двох міст за допомогою гаджету містяни побачать експозиції, що будуть інтегровані у місто за допомогою AR. У рамках події в Києві можна буде побачити 7 арт-об’єктів - навпроти бібліотеки Вернадського, на бульварі Шевченка, в сквері на Либідській площі, на Печерську неподалік пам’ятнику Пилипу Орлику, на перехресті зі стадіоном Динамо та на одному з пустирів Троєщини. Експозиції в містах доступні в будь-який час з QR-кодом, що є на локаціях, та додатком, який доступний до завантаження на сайті frontierfest.com.ua

Детальну програму буде опубліковано на сайті фестивалю.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення