ГАЛА-концерт: Молодий балет Києва

ГАЛА-концерт: Молодий балет Києва

ГАЛА-КОНЦЕРТ до Дня захисту дітей  31 травня 2015 року, о 14.00 та 19.00, в приімщенні Національної опери України імені Т.Шевченка. 

31 травня на сцені Національної опери України відбудеться святковий Гала-концерт театру «Молодий балет Києва» та Культурного центру «Кияночка»  приурочений до Дня захисту дітей.
Діти – це наш найбільший скарб і наше майбутнє. Залучити дітей до прекрасного, до пізнання цього світу за допомогою мови танцю – наша головна мета. Сьогодні ми всі потребуємо позитивних подій у житті! Цей концерт – чудова нагода відкрити своє серце для прекрасного.
У святковому Гала-концерті ви побачите найяскравіші танцювальні номери у виконанні наших вихованців серед яких як маленькі зірочки, так і вже дорослі професіонали своєї справи. 
Основу програми складають уривки з класичних балетів, номери сучасної, бальної та народної хореографії, авторські номери. Глядачі матимуть змогу побачити Лауреатів міжнародних конкурсів, а також Народну артистку України, солістку Національної опери України Ганну Дорош, солістів Національної опери України  Андрія Пісарєва, Микиту Сухорукова.
На глядачів чекають улюблені фрагменти з балетів «Марна пересторога», «Лускунчик», «Білосніжка і 7 гномів», «Дон Кіхот», «Фея ляльок», «Вальпургієва ніч», «Пахіта» та нові несподівані прем’єри. 
О 19.00 відбудеться прем`єра сучасної вистави «Сім смертних гріхів. Людство та кохання». Постановник – Наталя Ткачук.
Головний балетмейстер-постановник концерту – заслужений артист України  Євген Кайгородов. 
Художні керівники – Галина та Дмитро КАЙГОРОДОВИ, заслужені працівники культури України.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення