Гала-концерт ЦИРКОВОЇ АКАДЕМІЇ

Гала-концерт ЦИРКОВОЇ АКАДЕМІЇ

ГАЛА-КОНЦЕРТ ЦИРКОВОЇ АКАДЕМІЇ.
Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв презентує шоу-виставу «Земля незгасимих Сердець» у рамках випуску 2015 року!

Цьогорічна Шоу-вистава «Земля незгасимих Сердець» - це унікальне видовище, яке поєднало в собі мистецтво естради та цирку в одній історії, яка пронизана любов’ю до України, до рідної Землі, розкриє таємниці дивовижного Всесвіту творчості.
Шоу-вистава «Земля незгасимих Сердець» познайомить глядачів з повною палітрою жанрів та напрямів підготовки артистів естради та цирку таких, як: циркова акробатика, циркова та повітряна гімнастика, еквілібристика та жонглювання, ілюзія та маніпуляція, пантоміма, клоунада та музична ексцентрика, естрадний спів, сучасний естрадний танець, «ляльки на естраді», розмовні жанри естради, режисура естради, театралізованих видовищ та цирку.

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення», Книга рекордів Ґіннеса, Міжнародний цирковий фестиваль у Монте-Карло, телевізійні проекти «Голос країни», «Х-фактор», «Україна має талант», «Танцюють всі» - далеко не весь перелік досягнень та перемог студентів і випускників Академії. Наші артисти, яких ви побачите, вже успішні на теренах циркового та естрадного мистецтва України, Європи та світу.

Художній керівник проекту – ректор, заслужений діяч мистецтв України Владислав Корнієнко.

Подія відбувається за підтримки Національного цирку України та генерального директора – художнього керівника Національного цирку, народної артистки України та СРСР Людмили Шевченко.
Ціна: 50-180 грн. Квитки можна придбати на сайті: 
http://www.parter.ua/ua/calendar/2015-06-27/8186.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення