Арт-вікенд "ГАЛАГАНИ" на Нивках

Арт-вікенд "ГАЛАГАНИ" на Нивках

Всі анонси від: Сергій Харчук

В Києві відбудеться фестиваль вуличного мистецтва “Арт-Вікенд Галагани“.
4-5 червня на Нивках пройде “Арт-Вікенд Галагани“, організований небайдужими та присвячений перетворенню похмурого мікрорайону на зосередок арт об’єктів.
Чи в силах представники громади та мешканці мікрорайону змінити урбаністичне депресивне середовище на краще без залучення бюджетних коштів та зусиль офіційної влади?
Не поспішайте давати негативну відповідь.
Сергій Харчук та його товариші-волонтери спільно з українськими та польськими художниками, музикантами, акторами та, зрештою, місцевими романтиками беруться довести, що довколишній світ можна змінити на яскравий та позитивний власними силами.

Два дні в мікрарайоні Галагани, що розташований біля метро "Нивки", триватиме свято вуличного мистецтва "Арт-Вікенд Галагани".

Відомі українські художники Сергій Савченко (Львів) та Устим Федько (Київ) спільно зі своїми польськими колегами Петром Воронцем та Магдаленою Ухман перетворять будиночки трансформаторних підстанцій на об’єкти мистецтва.

Депресивні сірі бетонні паркани довкола дитячих майданчиків стануть барвистими та веселими завдяки зусиллям художника Валентина Петрова та його товаришів.

Музична програма буде насичена виступами вуличних музикантів, які гратимуть для перехожих на перехрестях. На "головній сцені" (вул. Чистяківська) гратимуть джазові та рокові гурти, серед яких "Стас-Контробас Тріо та саксофоніст Євген Гольцов", "Sweetlo" та надзвичайно драйвові "Дримба да Дзига".
Люди старшого віку зможуть потанцювати на вулиці під ностальгічні мелодії 60-х, 70-х.

В рамках події відбудеться виступ театру пантоміми, показ анімаційних та короткометражних стрічок українських режисерів.
А ще будуть чисельні майстер-класи з малювання, гончарства, народних танців для дітей та дорослих.

Мешканці Галаган будуть змагатись в конкурсі на кращий прибудинковий квітник, та найкращий квітник на балконі.
Отже, всі, всі хто має час та настрій, кличте друзів, дітей та гайда розважатись і робити світ кращим.         

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення