Лекція Гео Лероса: Як за рік поставити Україну на світову Art-мапу

Лекція Гео Лероса: Як за рік поставити Україну на світову Art-мапу

Всі анонси від: Kyiv Smart City

Перша публічна лекція Гео Лероса, ідеолога київських муралів та автора проекту CityArt. Всього декілька місяців знадобилось автору проекту CityArt Гео Леросу для того, щоб про Україну почали говорити не лише через військові дії, а й через стрімкий розвиток вуличного мистецтва. 
Зараз всесвітньовідомими художниками в Україні створено близько 40 муралів, про проект пишуть такі медіа, як The Guardian, STREETARTNEWS, Brooklyn Street Art та інші міжнародні видання. У блогосфері та соціальних мережах українські міста все частіше з’являються саме завдяки новим art-об’єктам. 
За декілька місяців серед українських компаній стало модним вкладати гроші у вуличне мистецтво та розвиток art-інфраструктури, а серед багатьох українців – захоплюватися або критикувати дії команди CityArt.
У ході своєї першої публічної лекції Гео Лерос розповість про те, як створити проект, що змінить обличчя країни, не підтримуючи жодної політичної сили чи інтересів брендів. Та як обійти бюрократичну систему та яке майбутнє у українських art-ініціатив.
Кількість вільних місць обмежена.
Місце проведення Kyiv Smart City Hub: проспект Академіка Глушкова 1, Національний Експоцентр України - ВДНГ (5 павільйон)
13 вересня, в 19.30.

Вартість участі: 150 гривень.  Квиток ви можете придбати за лінком – https://ticket.kyivsmartcity.com/event/102.
В разі оплати на місці обов'язкова реєстрація за лінком: 
https://goo.gl/forms/GMDRwLICbs9Rfnws2.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення