Гліб Самойлов & The Matrixx. Кращі пісні «Агати Крісті» з симфонічним оркестром

Гліб Самойлов & The Matrixx. Кращі пісні «Агати Крісті» з симфонічним оркестром

Всі анонси від: Международный центр культуры и искусств

28 квітня на сцені Жовтневого палацу легендарний герой російського року Гліб Самойлов і його група «The Matrixx» виступлять у супроводі великого симфонічного оркестру.

До останнього часу пісні «Агати Крісті» для обох братів Самойлових були табу - тепер мораторій знято, і всі, хто до сих пір не знає, як це - стирати каблуки в танці під знамениті хіти загадкової і інфернальної «Агати» - можуть спробувати це на собі. Харизма Гліба Самойлова і його фірмовий драйв в оркестровому аранжуванні з елементами театрального дійства створять суміш, в якій буде місце і пристрасті, і болю, і польоту, і надриву, і сполохам світла, і готичній темряві. Це не просто ностальгічний концерт, розрахований на давніх шанувальників, а повноцінна реінкарнація музики, прочитання її саме так, як бачив автор, втілюючи свої думки і устремління в музичну форму.

Група «Агата Крісті» змогла не тільки стати найпопулярнішим музичним колективом міленіуму в Росії, але і зуміла вчасно піти, не перетворившись, подібно до багатьох груп-довгожителів, в будинок ветеранів сцени імені себе. У 2010 році народився новий музичний союз - «Гліб Самойлов & The Matrixx». Зазвичай, коли після розпаду супергрупи фронтмен запускає новий проект, він або тримається за рахунок старої слави, або стає раритетним надбанням нечисленних меломанів-гурманів. Але це не випадок Гліба Самойлова. Він, як і раніше, на коні і на війні, до нього приходять нові покоління прихильників і фанів. І хоча він уже не той кучерявий миловидний молодик, за яким божеволіли дівчата другої половини дев'яностих, молоді особи з завидною постійністю пишуть в соціальних мережах: «Гліб - прекрасний!»

Можливо, все це завдяки тому, що саме Гліб Самойлов був автором більшості пісень «Агати Крісті», і саме з його ім'ям, в більшій мірі, ніж з ім'ям його рідного брата, пов'язаний розквіт творчості групи. Більш того, навіть за часів суперпопулярного «Агати» Гліб не кидав сольної творчості, приберігаючи частина пісень для нікого, тільки для себе. Навіть знакову «Я на тебе, как на войне» музикант віддав «Агаті Крісті» згнітивши серце, хоча спочатку планував записати і виконувати її самостійно.

Родзинкою вечора стане оркестрова частина концерту. Магістр аранжувань - легендарний Кирило Уманський, знаменитий своєю співпрацею з гуртами «Арія» і «Кипелов». За словами маестро, робота непроста, адже «композиторський талант Гліба Самойлова виходить далеко за рамки традиційного року».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення