ГОГОЛЬFEST 2015. Вистава «JOY DIVISION»

ГОГОЛЬFEST 2015. Вистава «JOY DIVISION»

Вистава-байопік про культовий британський гурт JOY DIVISION та його соліста Єна Кертіса.
21 ВЕРЕСНЯ о 19:00 в рамках Музичної програми ГОГОЛЬFEST 2015 відбудеться музична вистава-байопік про життя і творчість культової британської групи JOY DIVISION і її соліста, сумного і загадкового Єна Кертіса. 
Вперше ви потрапите на театральну виставу, де можна танцювати і підспівувати, і одночасно на концерт, де є що подивитись. 
10 документальних театральних епізодів життя легендарного Єна Кертіса і звичайно ж музика Joy Division - її буде багато, вона буде абсолютно живою. Режисер Ксенія Скакун (учениця Богдана Ступки) зібрала разом молодих українських акторів з різних театрів (колишні учні режисерів Станіслава Мойсеєва, Дмитра Богомазова), щоб створити незвичайний біографічний спектакль про легенду світового пост-панку.
Автор ідеї та режисер Ксенія Скакун. 
Продюсер проекту – Ярослава Кравченко, музична концепція та сценографія розроблена Василем Скакуном, хореографія - Максим Думендяк. 
Головну роль у виставі зіграє Олексій Доричевскій, актор, який увійшов в рейтинг найперспективніших молодих акторів України.
Також у виставі зайняті: Ігор Беліц, Анатолій Маремпольскій, Анатоль Фон Филандра, Олександр Ломко, Олександр Поцілунків, Олександра Польгуй, Аліна Скорик, Тарас Валігура, Ігор Лапіга, Дмитро Вовчук, Єсенія Чернова. 
Виконають кавер-версії музиканти: Василь Скакун - гітара, вокал, Павло Римкевич - бас, Михайло Кушнарьов - ударні. 
Квитки можна придбати на сайті: http://parter.ua/ua/calendar/2015-09-21/8537.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення