Гогольфест: кінопокази, концерти та театральні вистави

Гогольфест: кінопокази, концерти та театральні вистави

ГОГОЛЬfest - это проект, созданный для поддержки современных художников, для содействия их презентации и просвещения городских жителей. И в своем роде не имеющий аналогов.
И уже 17 сентября у киевлян появится уникальная возможность побывать и на кинопоказах, и на концертах, увидеть перформансы и театральные постановки, а также обучиться арт-менеджменту и фэшн-арту.
В течение десяти дней, с 17 по 27 сентября, на разных городских площадках  будут показаны редкие фильмы, пройдут концерты лучших групп, пройдут обучения по самым разным направлениям ― от фуд-арта и арт-менеджмента до сценарного мастерства и визуального искусства. В городских пространствах будут открываться разнообразные выставки и создаваться ультрасовременные спектакли, а зрители увидят самых талантливых перформансистов и художников.
enlightenedПрограмма на официальном сайте.

27 вересня, ЗАКРИТТЯ ФЕСТИВАЛЮ

***
ВИСТУП ШКОЛИ МАРШОВИХ БАРАБАНІВ "ARTDRUMS" (Дитячий простір, 16:00, 11 павільйон)

«Drum Art» — унікальний у своєму роді проект, так як є першим в Україні, який має можливість представити Вашій увазі незабутнє шоу маршових барабанів! Засновник та художній керівник «Drum Art» Микола Томасишин – лауреат міжнародних конкурсів, викладач КІМ ім. Р.М.Глієра, засновник та керівник приватної школи мистецтв «Drum Art». Об’єднавши в собі найталановитіших учасників, випускників Національної музичної академії ім. П.І.Чайковского та Київського інституту музики ім. Р.М.Глієра.
"Drum Art" це 40 хвилинне шоу маршових барабанів, яке включає у себе близько десяти різнопланових номерів. Це масштабні танцювально-барабанні постанови, захоплюючі сольні та дуетні номери барабанщиків, циркові номера(ударники на ходулях) та багато іншого. Вхід безкоштовний

***
СУЧАСНІ міжнародні короткометражні фільми (18:00-19:30, 6 павільйон, кінопростір).

"ЛЮК" (Італія), "Червоні пси" (Німеччина), "Трикутники щастя" (Данія) та інші. Вхід безкоштовний.

***
КОНЦЕРТ "ФАНТОМИ І ЛАБИРИНТИ" (9 павільйон, 21:30)

Ян Пейс (Великобританія)
Вхід платний - 150 грн.
У програмі концерту: 
I відділення 
Гораціо Радулеску - Piano Sonata No. 4, op. 92 "like a well ... older than God" (14 ')
Паскаль Дюсапен - Études pour piano Nos. 3 & 4 (11 ')
Ребека Сондерс - Crimson (18 ')

II відділення
Брайан Фьорніхоу - Quirl (10 ')
Максим Коломієць - Rejection (10 ')
Карлхайнц Штокхаузен - Klavierstück X (20 ')
Ян Пейс - всесвітньо відомий британській піаніст, письменник та музикознавець. Освіту здобув у Королівському коледжі, Оксфорді та одному з найпрестижніших вищих навчальних закладів США у сфері мистецтва – Джульярдській школі у Нью-Йорку.
З 1993 року працює у Лондоні. Його стрімкій міжнародній кар'єрі сприяли виступи у Великобританії, Європі та Сполучених Штатах. Ян Пейс здобув визнання завдяки віртуозному виконанню сучасної музики. Кожен виступ піаніста вирізняється оригінальністю інтерпретації. В основу його репертуару лягли твори ХХ та ХХІ століть: широкий спектр робіт сучасних британських, французьких, німецьких, італійських та інших композиторів, а також класика сучасної музики – твори таких майстрів композиції, як Булез, Штокгаузен, Ксенакіс, Лігеті, Ноно, Кейдж.
Окрім сольних виступів, Ян Пейс є художнім керівником ансамблю "Topologies”, регулярно співпрацює з британським колективом, що спеціалізується на новій академічній музиці,”Arditti Quartet”.
Майстерність Яна Пейса вже встигли оцінити у 23 країнах, на більшості масштабних європейських концертних майданчиках та фестивалях. Серед них паризький ”Festival D’Automne”, ”IRCAM”, ”Ars Musica” у Брюселі, ”International Beethoven Festival” у Бонні, ”Berlin Bienalle”, ”Wien Modern”, ”Nuovo Consonanza” у Римі.
Детальніше про музиканта на його персональному сайті http://ianpace.com/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення