«The Blue Cup». Не тільки синій колір

«The Blue Cup». Не тільки синій колір

У кав’ярні «The Blue Cup», як видно із кольору назви, відвідувачі п’ють каву із блакитних горняток.  Тут завжди вдосталь кавових напоїв, солодощів та відвідувачів. Навіть по буднях вранці. Тут добре налаштовуватись на робочий день, задумувати майже неймовірні плани та після випитої чашки – здійснювати їх.  

Звичайно, є м’які сидіння, диванчики та подушки. Але на подушках і на кріслах зображені не просто собі пухнасті зайчики, яких можна погладити і заспокоїтись. Ці зайчики, вплинуть на тебе, якщо до них пильно придивитись, мов френч-прес. Заварена кава без молока, із подвійним вмістом кофеїну.                                   

Інтер’єр кафе – розгорнута Червона книга України. На стіні, на кріслах, на подушках – нікуди не сховаєш око від природи, яка оточує людину. Цей дизайн нагадує смак каскари – чай із висушеної шкірки кавової ягоди, із кислуватою міною на додачу.  Хто знає, може саме вам його варто спробувати.  Або ж придивіться до того зубра із трубкою в зубах. Вона зроблена із його рога. Великий зубр, схожий більше на небезпечного ковбоя – треба випити какао з чилі, щоб почуття набули необхідної гостроти.

Та погляньмо вгору, де звисають лампи, які знаходяться в самому кубельці із блакитних мотузок.  Щось між легким і важким – є простір навколо світла лампи, але той простір утримують плетені мотузки. Відшукайте суть у лавандовій каві. У шоколадному печиві з морською сіллю. У поєднанні тих речей, які на перший погляд здаються несумісними.

З іншого боку, це кав’ярня для тих, хто любить міцно стояти на ногах. Коричневі столики, бронзові стіни і ледь не чорне брауні. Якщо відкусити шматочок, він не розтечеться шоколадом. Характер його непохитний, а смак полонить їдця.  У компанію можна взяти ароматного чаю масала. Індійський чай на молоці із прянощами підніме дух заклопотаного відвідувача.

Багато хто з нас, у дитинстві брав пензлем фарби і змішував їх: за вивченими правилами або як заманеться. У «The Blue Cup» слід пограти: сприйняти дух інтер’єру та виважити його обраним напоєм. Базові кольори є в палітрі меню. Колір витає і в оздобах кав’ярні. Тільки ідіть та змішуйте.

P.S. Можете поморочити собі голову у кав’ярні. У меню є дивні назви напоїв, але інтелігентні баристи вам все пояснять.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення