ГОНКА НАЦІЇ - ВДНГ

ГОНКА НАЦІЇ - ВДНГ

Всі анонси від: Race Nation, ВДНГ

«ГОНКА НАЦІЇ» — вражаючі забіги з перешкодами.  «ГОНКА НАЦІЇ» стане для учасника справжнім випробуванням та справжньою авантюрою, яка по силах кожному, тому кожен повинен це спробувати.

Забіги відбуваються на спеціальних трасах, до створення яких було залучено професійних спортсменів та керівників елітних спецпідрозділів ЗСУ, СБУ та МВС. Було вивчено досвід інших країн, де проходять схожі змагання, такі як TOUGH MUDDER (США), SUPER HERO (США), MUD RUN (США), THE COLOR RUN (США), TRU GRIT (Австралія), участь в яких приймають мільйони учасників. Настав час і українцям мати схожі змагання!

Кожен може обирати рівень складності забігу серед трьох напрямків: «Забіг Сили» 5 км. + — 15 перешкод, «Забіг Волі» 13 км. + — 20 перешкод, «Забіг Духу» 21 км. + — 25 перешкод. Але «Забігу Духу» не підкориться 50 % учасників, це справжнє випробування на виживання!

Не впевнені, що здатні подужати? Не біда – організатори потурбувалися про те, щоб підготувати учасників до випробування. Перед кожним забігом організовуються спеціальні майстер-класи, де надають поради щодо здорового харчування, проводяться ДЕМО-версії змагань з можливістю ознайомитись з перешкодами, які очікують учасників на трасі. 

Деталі на сайті організаторів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення