Гра в хованки

Гра в хованки

Грейс стоїть на порозі важливої події у своєму житті – вона виходить заміж за представника знатного роду Алекса Ле Домаса. Вона любить цю людину та готова заради нього на все. Церемонія вже через півгодини, хвилювання, гості. Але все пройшло без проблем, дівчина вже майже частина сімейства. Залишилася остання традиція, без якої не можна прийняти Грейс – це вечірня гра в хованки. Правила прості: дівчина ховається, а вся родина її шукає. Якщо не знайдуть – вона перемогла. Тільки ось Ле Домас забули згадати про одну вельми важливу деталь – гра йде не на життя, а на смерть. Якщо хтось із них знайде Грейс, її вб'ють якимось витонченим методом. Якщо дівчина виживе, це буде великою удачею.

Режисерами фільму стали Тайлер Джиллетт і Меттью Беттінеллі, які раніше разом займалися проектами "З/Л/О" (2012) і "Пришестя Диявола" (2014).

У картині зіграли: Самара Вівінг ("Експеримент "Офіс" 2", "Няня" (обидві 2017)), Енді МакДауелл ("Секс, брехня та відео" (1989), "День бабака", "Короткий монтаж" (обидві 1993)), Марк О'Браєн ("Прибуття" (2016), "Анон" (2018)).

Вихід стрічки в прокат відбудеться 22 серпня 2019 року в Сінгапурі, Угорщини та Нідерландах.

Рейтинг: 6.70.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення