Грандіозне шоу: ТЕАТР ТІНЕЙ «FIREFLIES» та УРОКИ ТАНГО «LORDS of the SOUND»

Грандіозне шоу: ТЕАТР ТІНЕЙ «FIREFLIES» та УРОКИ ТАНГО «LORDS of the SOUND»

29 квітня, в МЦКіМ (Жовтневий палац) відбудеться Грандіозне шоу від кращих представників у своїх сферах - від півфіналіста проекту «Україна має талант» театру тіней Fireflies та Київського симфонічного оркестру «Lords of the Sound»!
Пориньте у прекрасний світ мистецтва у всіх його проявах!

Кажуть, для людини важливі сприйняття через основні види почуття. У моменти, коли кілька відчуттів зливаються воєдино, людина отримує колосальне задоволення і насолоду від того, що відбувається. Так, творчі колективи України вирішили об'єднати емоційну палітру глядачів в одному концерті, який тематично буде розділений на дві частини.

Відкриє концерт чуттєва презентація  Shadow Space від театру тіней Fireflies. Захоплююча подорож в таємничий простір тіней дозволить глядачам не тільки насолодитися візуальними ефектами на сцені, але залишить небагато місця для фантазії. Адже наздогнати і зловити тінь неможливо!
Друга частина вистави буде наповнена пристрастями аргентинського танго під хвилюючі звуки оркестру, і захоплюючі руху танцюючих пар.
Балет «Обрані» під керівництвомі справжніх майстрів сцени Анни Перової і Олега Чіша не дасть занудьгувати глядачеві після антракту.

 «Уроки танго» - історія про кіносценариста Саллі і танцюриста Пабло, випадкова зустріч яких перевернула їхнє життя. Історія про ніжність, ревнощі, суперництво. Тільки в цей вечір вигадана, але настільки реалістична любовна драма буде показана в рухах професійних танцюристів, у музиці танго.  
Королем звуку на цей вечір стане чудовий оркестр "Lords of the sound.", який вміє зачепити найтонші струни душі. У програмі прозвучать твори видатних майстрів танго: Astor Piazzolla, Alexandre Desplat, Dustin O'Halloran, Haris Alexiou, D'Arienzo, John Powell, Klezmatics, Luis Bravo's, Maksim Mrvica.

Тривалість концертної програми: 2 год. 40 хвилин, з антрактом.
Ціна: 130-400 грн. Квитки можна придбати он-лайн на parter.ua та у касах міста.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення