Summer Park на Даринку

Summer Park на Даринку

Всі анонси від: Даринок

З 1 червня в Києві запрацював Summer Park - найбільше батутне містечко під відкритим небом для дітей від 0 до 14 років.

Цього року на території в 2 000 м² розміститься більше десяти зон розваг: величезний батутний комплекс у вигляді замку з гірками, кілька спортивних батутів, атракціони, безліч ігрових майданчиків і зон відпочинку. Розташовується Summer Park біля маркет молу «Даринок».

Головний дитячий майданчик столиці представить: • великий батутний комплекс з гірками і перешкодами, в якому одночасно можуть грати 20 дітей; • батутну арену, спортивні батути і надувний скеледром; • атракціон «Банджо» з трьома батутами зі спеціальними кріпленнями, які дозволяють стрибати вище, ніж на звичайних батутах; • окрему зону з іграшками та розвагами для дітей до 4-х років; • водний футбол. А також забавні атракціони «Angry Birds» і «Рибалочку», яскравий майданчик «Паровозик», столики для малювання з розмальовками і олівцями, зони збору конструкторів, фотозону для сімейних знімків. У вихідні в дитячому містечку можна буде безкоштовно нанести аквагрим. В Summer Park знайдуть собі заняття до душі і найменші. Для них обладнали дитячу зону з невеликим батутом, іграшками, різнокольоровими кубиками і розвиваючими іграми. Для батьків організатори облаштували лаунж-зону з пуфами і затишними кріслами-мішками, а також спортивну зону з різноманітними іграми: настільним тенісом, футболом, а також баскетболом. Біля парку працює вуличний фут-корд, в меню якого ви знайдете м'ясо і овочі на грилі, справжній узбецький плов, випічку з різною начинкою. Для малюків роблять лимонади, солодку вату, морозиво та інші солодощі. В Summer Park подбали про комфорт відвідувачів. На землі м'яке покриття, а від променів сонця захищають тіньові сітки. За безпекою дітей біля атракціонів постійно стежать аніматори, а на вході чергує контролер. Літнє містечко об'єднує дітвору і дарує яскраві емоції починаючи з 2011 року. У 2017 кількість відвідувачів перевищила 50 000 осіб. Цього року Summer Park буде працювати протягом всього літа з 10:00 до 20:00 без вихідних. Вартість квитка в парк для дітей: будній день - 90 грн, вихідний і святковий - 130 грн, супроводжуючим дорослим - вхід безкоштовний. Вхідний квиток дає можливість дитині весь день грати і розважатися в комплексі. Пільги: Дітям до 3 років - вхід безкоштовний (на касі необхідно пред'явити свідоцтво), для дітей з багатодітних сімей та інвалідів діє знижка -50% (при пред'явленні відповідних документів).

Детально ознайомитись з усіма активностями, розкладом майстер-класів, роботою Summer Park можна за телефоном (044) 461 88 13 та на сторінці парку в соцмережі Facebook. Адреса: Київ, м. Лісова вул, Магнітогорська, 1а маркет молл «Даринок» Паркінг (6 вхід).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення