Гражданин Топинамбур у Києві

Гражданин Топинамбур у Києві

Всі анонси від: Докер Паб

"Громадянин Топінамбур" - команда багато в чому унікальна. Незважаючи на схвальні порівняння з грандами музичної сцени, вони залишаються самобутніми і неповторними. Зриваючи овації і влаштовуючи аншлаги кожним своїм публічним виступом, вони примудряються зберігати елемент андеграундного, граючи при цьому популярну у всіх сенсах цього слова музику.

Право на присвоєння музичного стилю колективу цілком надається слухачеві. Самі музиканти визначають свою творчість як "Театр Жорсткої Естради". Склад групи неодноразово змінювався, завдяки чому група досягла ідеальних пропорцій сили, розуму і краси.

Ліричний герой гурту "Громадянин Топінамбур" - середній житель пострадянського простору. Це інтелігентний робочий металургійного заводу з тугою за прекрасним: картами, жінками, циганами і ведмедями. Це кволий студент, який щовечора відбивається від хуліганів шахівницею. Це співробітниця НДІ з хронічною мігренню і бурхливої ​​молодістю. І звичайно ж цвях програми - Румунський Хлопчик Боббі! Боббі грає на трубі, Боббі шукає зниклого дідуся, Боббі плаче лівим оком, Боббі танцює джигу... В цей час його товариші, за їхніми ж словами, «роблять рок» - веселу, бадьору музику, яка супроводжує все те, що відбувається з Боббі під час концерту. Загалом, атмосфера театралізованого бардаку кочує з концерту в концерт, давно перетворивши групу в явище національного масштабу.

На сьогоднішній день "топінамбур" відіграли сотні живих виступів на майданчиках СНД, зібрали тисячі переглядів на Youtube і проникли в ефір центральних телеканалов.За їхніми плечима - сотні годин живих виступів на концертних майданчиках і масштабних фестивалях, серед яких The BestCity.UA, Brest Bike Festival International, 100ПУДІВКА Fest, ВЙO Кобеляки, Goblin-Show, Мото ВЕСНА, нашатир, ДніпРок, Рейвах, Селиська співанка... Вікове обмеження для сприйняття "топінамбурів" відсутня. Здорове почуття гумору вітається.

Коли: 19 лютого. Початок - о 20.00. 

Де: Вул. Богатирська, 25.

Вартість квитків: від 175 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення