Гурт Fontaliza та їх Фірмові Рухи

Гурт Fontaliza та їх Фірмові Рухи

Один з найяскравіших представників сучасної рок-сцени - гурт Fontaliza презентують свій перший україномовний альбом «Фірмові Рухи» у Харкові, Дніпрі, Києві та Одесі.

Кияни отримають порцію справжньої, неприборканої енергії та драйву 25 квітня в столичному клубі MonteRay.

Чіпкі та соковиті гітарні рифи, розривна ритм секція та пронизливий мелодійний, на грані з істерикою, вокал - все у кращих традиціях західної рок школи. Новий альбом, який у концертному живому виконанні змусить вас викласти на танцполі усі ваші фірмові рухи.

«Фірмові рухи» - четвертий студійний альбом українського гурту Fontaliza. Альбом записаний в 2018 році на київській студії «Badminton». Що це за альбом? Мікс гранжу, реггі, балади, рок-бойовиків і пісні, написаної за допомогою одних лише газетних заголовків. Від самоіронічної композиції «Тварина» до класичного фонталізовського звучання в пісні «Амазонка», від сонячного реггі «Фірмові Рухи» до меланхолійного, але в той же час теплого настрою в пісні «Повільний рок-н-рол». На ці ж пісні були презентовані відеокліпи.

В цьому альбомі хлопці зробили все, щоб бути максимально несхожими на себе, але при цьому залишитися вірними собі і своєму стилю. Так і вийшло - в записі всі пісні звучать дуже органічно, комфортно і, при цьому, розкривають весь спектр емоцій, що хотіли донести учасники гурту. Кожен знайде для себе ту пісню, що буде до душі.

Fontaliza - український гурт з Горлівки. З 2014 грає інді-рок в Києві. Команда відома потужними лайвами та виступами на таких фестивалях як Atlas Weekend, Zaxidfest, Файне Місто, Республіка, Схід Рок, підтримкою виступів таких  гуртів як Three Days Grace та Blue October.

Навесні 2018 Fontaliza оновила склад гурту. Відтепер це: Павло Холошев (лід-вокал, гітара), Артем Таланов (барабани), Гнат Карташев (бас-гітара) та новий учасник гурту - гітарист Юрій (Нестор) Холошев, молодший брат вокаліста. Тепер Fontaliza - це квартет з другою гітарою та бек-вокалом.

Тож не стримуйте себе в пориві і пориви в собі. Покажіть всім свої «Фірмові Рухи» на танцполі - приходьте на концерт:

Київ, клуб «MonteRay», 25.04.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення