Invictus Unite - Семінар

Invictus Unite - Семінар

Invictus Unite - Американські тренери та військовослужбовці навчатимуть українських військових та ветеранів 

Invictus Unite - семінар, спрямований на популяризацію малопоширених в нашій країні адаптивних спортивних дисциплін серед поранених ветеранів України.

Дві збірні на Іграх Нескорених в Гаазі 2020, Україна та США, об’єднають зусилля для того, щоб відкрити нові можливості спортивної реабілітації для поранених українських воїнів. 

Дата: 16 лютого 2020 року.

Час: 11:00 – 16:00.

Місце проведення: вул. Фізкультурна, 1, Національний університет фізичного виховання та спорту України. 

Приміщення адаптоване для учасників на візках.

Участь в семінарі безкоштовна за запрошенням або попередньою реєстрацією.

Довідкова інформація:

Програма семінару:

Семінар складатиметься з двох частин - теоретичної та практичної. Під час теоретичної  спікери події обговорюватимуть питання спортивної реабілітації в Україні та світі. А під час практичної учасники семінару зможуть самостійно спробувати заняття кількома адаптивними видами спорту (біг на візках, перегони на ручних велосипедах, адаптивне веслуванням), а також зіграти у волейбол сидячи та баскетбол на візках.

Cпікери семінару

Спікери семінару - учасники збірних України Ігор Нескорених різних років, голова національної делегації американської команди Ігор Нескорених 2020 року, а також тренери, які готують збірні США та Великої Британії до виступу на цьогорічних Іграх за низкою адаптивних дисциплін.

  1. Бенджамін Зікелл - колишній військовий кінолог сухопутної оборони Повітряних сил США, член збірної США на Іграх Нескорених в Торонто 2017

  2. Брайян Вільямс - військовослужбовець  сухопутної оборони ВПС США, член збірної США на Іграх Нескорених в Орландо 2016 та Торонто 2017

  3. Ханна Волкер - тренер з адаптованих спортивних та фітнес програм, тренер збірної США з баскетболу на візках, регбі на візках, бігу на візках, сертифікований фахівець з терапевтичної реабілітації (CTRS).

  4. Даррен Вільямс - спортивний тренер збірних Ігор Нескорених США, Сил спеціальних операцій армії США та Повітряних Сил США, британський ветеран і тренер з велоспорту, веслування на тренажері, плавання, волейболу сидячи, тріатлону та фізичної підготовки з більш ніж 30-річним досвідом тренування спортсменів різного віку та здібностей.

  5. Марша Гонзалес - радниця Управління Міністра оборони США під час виступів національної збірної США на змаганнях Ігор Нескорених у 2014, 2016, 2017, 2018, 2020 років. Очільниця відділу допомоги пораненим військовим (Warrior Care Division) при Центрі кадрів Повітряних сил США. Провідна експертка з адаптивних спортивних програм для військовослужбовців в США. Менеджер збірної США на усіх Іграх Нескорених, прочинаючи з Ігор в Лондоні в 2014 році.

  6. Члени збірної України на Іграх Нескорених 2017, 2018 та 2020 років.

Для кого:

Цей семінар буде найбільш корисним для українських ветеранів та військовослужбовців з інвалідністю, які прагнуть продовжувати вести активний спосіб життя та знайти для себе найбільш комфортний та корисний для подальшого відновлення вид спорту. 

До участь в семінарі також запрошуються тренери, спеціалісти з реабілітації та студенти старших курсів спортивних вишів, що працюють або хочуть працювати в напрямі спортивної реабілітації та долучитись до розвитку адаптивних видів спорту в Україні.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення