Історичний фестиваль "Цивілізація"

«Цивілізація» – це фестиваль Живої Історії під відкритим небом. Відтворення історичних періодів, побуту та атмосфери віків починаючи з античності і до ХХ століття, як Української так і всесвітної Історії.
Протягом дня відвідувачі фестивалю зможуть побачити різні сторони життя різних армій - як і де жили війскові різних періодів, стройову підготовку, фронтовий відпочинок військ декількох епох.

Історичний фестиваль "Цивілізація" цілком аполітичний, ми не поділяємо жодну з ідеологій війни. Бажання організаторів та учасників одне - щоб у наших головах залишалася пам'ять про історію.
Головна місія фестивалю заключається у тому, щоб перенести історію різних віків в атмосферу фестивалю. Це все реалізується через дисплеї, побутові табори, обладнані громадські майданчики.

Організатори заходу – об’єднання клубів військово-історичної реконструції, Національний Музей Історії України, Історичний проект "LikБез".
Історична реконструкція в Україні існує з початку 90х років. Головна ідея реконструкції – дослідження та збереження історії, пропагування історії як науки серед людей міста та країни, пошана до воїнів. У заході приймають участь реконструктори з декількох міст України, інколи приєднуются европейські колеги-реконструктори. Учасники виконують певний обсяг історичних постановок, у котрих задіяні реконструкторські армії декількох країн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення