IV виставка-форум професійної косметики та обладнання BEAUTY VISION

IV виставка-форум професійної косметики та обладнання BEAUTY VISION

Всі анонси від: S-TEAM, виставкова компанія

З 3 по 5 лютого відбудеться IV виставка-форум професійної косметики та обладнання BEAUTY VISION у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" (м. Київ, ст.м. "Нивки", вул. Салютна, 2-Б, павільйон 3, вхід Н). 
Відвідати захід буде цікаво майстрам індустрії краси: візажистам, стилістам, перукарям, майстрам манікюру, масажистам,косметологам, гримерам, а також управлінцям та власникам підприємств індустрії краси.
За три роки проведення виставка-форум отримала визнання як серед учасників, так і серед відвідувачів з усієї України. Окрім можливості придбати необхідні матеріали, гості мають чудову можливість повчитися в кращих спеціалістів країни на відкритих майстер-класах та конференціях.Так, традиційними вже стали такі заходи в рамках виставки-форуму:

* Make Up Trend Show - спеціальне шоу за участю зірок вітчизняного шоу-бізнесу та ТОП майстрів країни. Яскрава подія з автографсесією проходить для візажистів, стилістів та перукарів.

* Best Hairdressing Education - всеукраїнський проект, комплекс навчальних майстер-класів з перукарського мистецтва, який збирає на одному майданчику перукарів, стилістів, колористів, технологів торгових марок і експертів beauty-індустрії.

* Науково-практичні конференції по косметології - це можливість навчатися косметологам, масажистам та майстрам манікюру в кращих викладачів відповідних напрямків. Всі презентації та доповіді ґрунтуються на практичному досвіді.

Конкурс Beauty Award - можливість заявити про себе спеціалістам-початківцям масштабній аудиторії і здобути цінні подарунки від організаторів, в тому числі і контракт на публікації в спеціалізованому виданні "Макияж+You Professional".

* Форуми "Салонний бізнес України" - бізнес-заходи орієнтовані на керівників та управлінців підприємств індустрії краси. Форуми діляться за напрямками  для постачальників та для керівників і адміністраторів. Відповідно, для кожної цільової бізнес-групи формується спеціальна програма.
Крім цього, пізнавальні майстер-класи проходять на стендах компаній-учасниць. Більш детально програму заходів можна переглянути на сайті виставки-форуму BEAUTY VISION 2016. 
Протягом всіх трьох днів на виставці панує атмосфера натхнення та нових знань. Замовити безкоштовне запрошення для відвідування  можна вже зараз на сайті: http://beautyvision.ua/
До зустрічі на святі краси та стилю 3-5 лютого 2016 р.!

Коментарі до події (1)
  • Лёля Лодкова 21 Лютого

    Всем привет. Лично я читаю статьи про косметику на этом сайте http://fasor.ru Поэтому знаю где и какую косметику покупать. Очень много весьма полезной информации. Много отзывов о практически любой косметики. Выходят новые статьи и весьма интересные новости и можно найти ответы на интересующие вас вопросы. Советую посмотреть!
Отримуйте
регулярні оновлення