IX Міжнародний благодійний концерт-фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії»

IX Міжнародний благодійний концерт-фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії»

До Дня захисту дітей 1 червня у Палаці дітей та юнацтва (Печерськ) відбудеться IX Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії».

Як можна одночасно: допомогти, відпочити, та ще й отримати подарунок від свого кумира?
Цього року IX Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» влаштовує масштабний Гала-концерт «ГОЛОС МИРУ».

1 червня, у Міжнародний День захисту дітей, на вас чекають:

  • феєричний виступ українських зірок естради і талановитих дітей;
  • дитяча анімація від KidsWill;
  • фотозона з миттєвими фотографіями на згадку про фестиваль, з яскравими композиціями від LoraShen;
  • виставка робіт художника Костянтина Копосова;
  • виставка фотографій учасників фестивалю «Назустріч мрії»;
  • виставка дитячих художніх робіт «Діти за мир, за єдину Україну»;
  • «солодка» зона.

Крім того, разом із запрошенням Ви отримаєте романтичну вечерю на двох, майстер-клас або особисту річ з автографом улюбленої зірки.
Благодійний внесок за лот + запрошення лише 100 грн. Виручені кошти підуть на оздоровлення дітей-переселенців зі Сходу України та Криму.

Фестиваль «Назустріч мрії» – перший в Україні благодійний творчий конкурс для дітей соціально незахищених категорій (діти-сироти, діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з прийомних сімей і ДБСТ, діти-переселенці зі Сходу України та Криму).

Саме в рамках фестивалю «Назустріч мрії» відбудеться фінальний Гала-концерт «ГОЛОС МИРУ», в якому візьмуть участь фіналісти фестивалю, а також популярні артисти.
Тож, запрошуємо всіх небайдужих до долі талановитих дітей підтримати учасників фестивалю, стати частиною добра і милосердя та поринути в атмосферу творчості й дитинства.
IX Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» проходитиме за підтримки Міністерства молоді та спорту України з 30 травня по 1 червня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва за адресою:вул. І.Мазепи, 13.
У фестивалі візьмуть участь понад 200 талановитих дітей.
Члени журі фестивалю: Тетяна Піскарьова (голова журі), Микола Кобзов, Влад Дебрянський, Руслан Махов, Андріс Капіньш, Юлія Сахневич, Анна Клюшниченко, Олена Гончарук, Аркадій Войтюк, Олександр Тулінов, Анжела Тютерева, SaverioArienna.
Запрошення на Гала-концерт «ГОЛОС МИРУ» за благодійний внесок від 50 грн. кожен бажаючий може замовити на сайті КупиКупонhttp://kiev.kupikupon.com.ua/deals/mriy1_100365#.VWsnV9Ltmkr
Запрошення із лотом за благодійний внесок 100 грн.можна замовити за телефоном:+38(044)428-57-18.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення