Jazz in Kiev Band

Саксофон - Артем Менделенко
Гітара - Володимир Ліхошва

Клавіші - Володимир Камінський
Бас-гітара - Олексій Коган
Барабани - Валерій Волков

Усе найкраще - джазу! 5 березня в 20.00 запрошуємо вас на вечір, де у виконанні легендарного джазового квінтету Олексія Когана «Jazz in Kiev Band» для вас прозвучить музика родом з Бразилії та Латинської Америки в жанрах фанк і соул.

Є особлива каста людей, відчайдушно закоханих в свою справу. Вони не розділяють життя на робоче та особисте. Вечорами в барах, зі сім'єю вдома, в свята та вихідні дні, спускаючись по засніженому схилу на лижах або пірнаючи у високі хвилі, їх наповнює невичерпна тяга повертатися знову і знову до заняття, яке є сенсом всього. Marco concert запрошує вас насолодитися концертом, який зібрав на одній сцені людей, які цілком присвятили себе улюбленій справі.

Вас чекають неперевершені імпровізації від Jazz in Kiev Band, прекрасні ліричні і яскраві, запальні твори, а також історії створення та виконання композицій від популярного радіоведучого, музикознавця і одного з найвідоміших джазменів країни - Олексія Когана. Зігріваючі ритми, сміливі послідовності, невтомні імпровізації, що викривають фрази - джаз, який не забувається.


Bel étage - концертний клуб в приглушених тонах, з розсіяним світлом та терпким присмаком червоного вина, що розташувався за адресою: вул. Шота Руставелі, 16а

Придбати квитки: https://goo.gl/dAKKRq

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення