Казки мандрівниці Емми - Виставка

Казки мандрівниці Емми - Виставка

Всі анонси від: Музей української діаспори

У час зимових свят Музей української діаспори запрошує всіх прийти і поринути в казку!

З 22 грудня по 30 січня в музеї діятиме виставка «Казки мандрівниці Емми». На ній будуть представлені близько сорока робіт відомої української художниці та письменниці в діаспорі Емми Андієвської. Ця незвичайна мисткиня вже багато десятиліть створює на своїх полотнах власний світ і населяє його куточки химерними персонажами, вигаданими її уявою. Кожна її картина – це ціла історія, а, радше сказати – казка, яка не залишає байдужими ані дітей, ані дорослих.

Звірі і птахи, квіти і комахи, вітрильники й човни, ліхтарі й камені, батьки і діти – ось головні постаті творів Емми Андієвської. На її полотнах звичні істоти набувають химерних форм, а неживі предмети перевтілюються і стають повноцінними персонажами. Так створюється фантастичний самобутній світ, у якому, якщо придивитися, можна помітити знайомі нам з дитинства історії – про цікавість і авантюру, про мандрівку й повернення, про любов і дружбу, про сварку і примирення, про вірність і підтримку. Про пізнання себе. Про розширення меж можливого. Врешті-решт, про буття.

Також на виставці можна буде побачити і почути саму пані Емму. Вона читатиме свої казки й вірші з телеекрана. І відвідувачі матимуть змогу оцінити її магічний голос, що занурює всіх бажаючих у її власний казковий простір.

Виставка працюватиме в Музеї української діаспори (вул. Московська, 40Б) щодня, крім понеділка, з 10:00 до 17:15. На виставці представлено твори з фондів Музею української діаспори та Всеукраїнського благодійного фонду імені Марії Приймаченко.

Чекаємо Вас! Будемо раді показати вам казки Емми Андієвської!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення