Кіно Фестиваля «Французька весна»

Кіно Фестиваля «Французька весна»

«Французька весна» стартує в Україні 4 квітня.
Напевно багато хто вже в курсі, що в Україну нагряне «Французька весна» - щорічний спільний проект за підтримки Посольства Франції в Україні та Французького інституту в Україні. В рамках цього Фестивалю відбудеться  й Французька кіно-весна.
«Кіно Французької весни» відбуватиметься з 6 по 12 квітня (у кінотеатрі "Київ"):

Згідно з програмою, з 6 по 9 квітня відбудуться допрем'єрні покази наступних фільмів:

Мистецтво фуги / L*ART DE LA FUGUE

Жанр: комедія. Країна: Франція, 2015.
Тривалість: 100 хвРежисер: Бріс Ковен.
У прокаті з: 6.04.2015
Актори: Лоран Лафітт, Аньєс Жауї, Бенжамін Біоле, Ніколя Бедо, Марі-Крістін Барро.
Троє братів абсолютно розгублені: Антуан живе зі своїм улюбленим Адаром, але мріє про Алексіс. Луї закоханий у Матильду, але одружується на Жюлі. Жерар говорить, що любить тільки Елен - а чи не виявиться він в обіймах Аріель? Отже, який вибір зробити: почати жити правильної життям або продовжувати уникати відповідальності? Ось це і називається мистецтвом фуги.

Жовтоокі крокодили / LES YEUX JAUNES DES CROCODILES

Жанр: комедія. Країна: Франція, 2014
Тривалість: 120 хв
Режисер: Сесіль Телерман.
У прокаті з: 7.04.2015
Актори: Жюлі Депардьє, Еммануель Беар, Патрік Брюель, Жак Вебер, Самюель Ле Бьян.

Дві сестри - дві повні протилежності: Жозефіна, фахівець з історії XII-го століття, переживає серйозні життєві проблеми, і Ірис - хороша до непристойності, яка веде безтурботне життя заможної парижанки. Якось на світському вечері Ірис хвалиться, що пише роман. Запідозрена в брехні, вона переконує Жозефіну, яка по вуха в боргах, написати за неї роман, який вона видасть за свій, даючи їй за це гроші.

Наступного разу я цілитимусь у серце / LA PROCHAINE FOIS JE VISERAI LE COEUR

Жанр: детектив. Країна: Франція, 2015
Тривалість: 110 хв
Режисер: Седрік Анже
У прокаті з: 8.04.2015
Актори: Гійом Кане, Ана Жирардо

Протягом декількох місяців в 1978-му і 1979-му роках, жителі департаменту Уаза живуть у суцільному страху: їх тероризує маніяк, який вибирає своїми жертвами молодих жінок. Він одночасно всюди і ніде. Йому вдається легко уникнути пасток слідчих, бо насправді це молодий і сором'язливий жандарм, який веде звичайне і тихе життя у своєму колективі ...

Сім'я Бельє / LA FAMILLE BELIER

Жанр: комедія. Країна: Франція, 2014
Тривалість: 100 хв. Режисер: Ерік Лартіго. 
У прокаті з: 9.04.2015
Актори: Луан Емері, Карін Вьяр, Франсуа Даміенс

У сім'ї Бельє всі глухі, крім Паули, якій 16 років. Вона незамінна перекладачка для своїх батьків у повсякденному житті, зокрема, в роботі на сімейній фермі. Одного разу, за наполяганням викладача, який відкрив у ній музичний дар, вона вирішує взяти участь у конкурсі на «Радіо Франс». Життєвий вибір, який буде означати для неї віддалення від сім'ї і неминучий перехід до дорослого життя.

Також з 10 по 12 квітня організатори фестивалю покажуть кінотрилогію французького режисера Седріка Клапіша

Крім вищезгаданих картин очікуються Довгі ночі короткого метра, які стали популярні ще з першого фестивалю «Французька весна в Україні» в 2004 році.
Покази пройдуть в кінотеатрі "Київ". (За сеансами слідкуйте на сайті кінотеатру: http://www.kievkino.com.ua/ru/sessions/2/index.html).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення