Кінопокази в Маріїнському парку

Кінопокази в Маріїнському парку

Перенесенные с мая показы KISFF пройдут в Ракушке в Мариинском парке в середине июня. Этими звездными летними ночами все желающие смогут посмотреть три фестивальные программы - "Dark Side" о тщательно скрываемой темной сущности человека, в которой он боится признаться даже себе (9.06); комедийный блок (10.06); "In the Mood for Love" - о перипетиях любви (11.06).

"Dark Side" (9.06):
1. Гості, Шейн Даніельсен (Австралія / 2015, 11 хв)
Дія відбувається у Східній Європі наприкінці 60-х років. Ана та її чоловік Філіп нещодавно переїхали до нового міста, де вона сидить вдома з їхнім 6-місячним немовлям. Однієї ночі вона чує дзвінок у двері, і майже відразу починається кошмар.

2. Розбудити мертвих,  Морган Сімон (Франція / 2015, 11 хв)
Двоє братів вирішують оживити те, що і досі їх об'єднує. Востаннє.
3. 
Ані Бог, ані Свята Марія, Самюель М.Делгадо, Хелена Гірон (Іспанія / 2015, 12 хв).
Відколи щезли літаки, люди пересувались за допомогою молитов. Вони подорожували з однієї території на іншу і повертались вдосвіта. На старих записах голоси пасторів говорять про містичне існування відьом і їхні подорожі.
4. 
Надто крутий для школи, Кевін Філліпс (США / 2015, 11 хв).
Апатичний підліток, який тільки й думає, що про секс, вирішує кинути школу. Його рішення виливається у справжній кошмар, руйнуючи його імідж та відкриваючи його справжню сутність.
5. 
Задній двір, Андре Новайс Олівейра (Португалія / 2015, 20 хв).
Ще один день із життя літньої подружньої пари у передмісті.

КОМЕДІЙНИЙ БЛОК (10.06):
1. Крек, Піт Кінг, Великобританія / 2015, 12 хв.
Це фільм про похмуру реальність нової манії, яка панує на вулицях Лондона. Бійки у підземних переходах, вуличні угоди та війни за простір стають все більш небезпечними і манія на каштанові бої скоро вийде з-під контролю.
2. 
Пані Блек, Айвен Бардж, Нова Зеландія / 2015, 11 хв.
Коли еротичний фотограф переїжджає домашню тваринку дівчинки, йому доводиться вигадати цілу історію про її зникнення.
3. 
Escargore, Олівер Гілберт, Нова Зеландія / 2015, 5 хв.
Комедійний фільм жахів про слимаків. У Клода та його друзів виникають великі неприємності після того, як вони обрали неправильний салат.
4. 
Яма, Герман Техада, Перу / 2015, 14 хв.
Роберт заощадив достатньо грошей для могили поруч з його покійною коханою. Але коли він намагається купити її, він дізнається, що місце продали комусь іншому. Ревнощі Роберта доведуть до крайнощів його намагання провести вічність з Єнні.
5. 
Яма, Герман Техада, Перу / 2015, 14 хв
Роберт заощадив достатньо грошей для могили поруч з його покійною коханою. Але коли він намагається купити її, він дізнається, що місце продали комусь іншому. Ревнощі Роберта доведуть до крайнощів його намагання провести вічність з Єнні.

"In the Mood for Love" (11.06)
1. Відродження, Жан-Франсуа Раваньян (Бельгія / 2015, 23 хв) 
Сара отримує телефонний дзвінок, який нагадує їй про минуле. У неї в думках лише одне: перетнути Середземномор'я і повернутись в Туніс, ціною брехні найближчим і найдорожчим людям. Сповнена сильних емоцій, вона вирушає у подорож.
2.  
Дотик, А. Стівен Лі, США, 2015, 11 хв. 
Коли життя 14-річної дівчинки сколихнуло захоплення новим тренером з плавання, вона переноситься у світ незвіданих раніше відчуттів між юністю та жіночою зрілістю, назавжди залишаючи дитинство у минулому.
3. 
Не-любовна історія, Йозеф Ангі Ноен, Індонезія / 2015, 30 хв.
Це історія про маскулінність крізь жіноче сприйняття. Нінг та Марта - дві повії, які живуть у різних класах, поки вони не зустрічають Еріка, хлопця з прихованими намірами.
4. 
Недосконалий Подарунок, Ієр Саїд, Аргентина / 2015, 15 хв.
Сьогодні у Мартіна день народження. Незвичний подарунок змусить його замислитись над тим, як його сприймають інші.

Показы стартуют в 22:00 в "Ракушке" в Мариинском парке.

9 июня – 11 июня.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення