Кінопрем'єра "Легенда Г'ю Гласса" з Леонардо Ді Капріо

Кінопрем'єра "Легенда Г'ю Гласса" з Леонардо Ді Капріо

Рік: 2015. Країна: США
Режисер: Алехандро Гонсалес Іньярріту
Студія: 20th Century Fox
Жанр: драма, пригоди
Бюджет: 60 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 07.01.2016
Вікові обмеження (років): 16
В ролях: Том Харди, Леонардо Ді Капріо, Уілл Полтер, Донал Глісон, Пол Андерсон, Лукас Хаас та інші.
Сюжет: на що здатна людина у боротьбі за власне життя? Легендарний дослідник і траппер в експедиції по Дикому Заходу 1823 року був жорстоко атакований ведмедем. Його товариші з полювання покинули помирати нещасного Г'ю Гласса на самоті. Ним керує надзвичайна сила людського духу. Під час епічних пригод, дослідник переживає немислиме горе і зраду друга Джона Фіцджеральда. За допомогою сили волі і любові до родини. Його підхльостує і бажання помститися Фіцджеральду.
Про зйомки: перед тим як проект "Легенда Г'ю Гласса" потрапив до рук мексиканця Алехандро Гонсалеса Іньярріту, ним встигли зацікавитися Пак Чхан Ук ("Співчуття панові помста", "Олдбой", "Співчуття пані помста") і Жан-Франсуа Ріше ("Ворог держави №1"). Причому корейський режисер хотів взяти на одну із ролей Семюела Л.Джексона, а австралієць - Крістіана Бейла. 
Історія стрічки базується на реальних подіях, описаних у романі Майкла Панке "The Revenant". Сам Іньярріту, а також Марк Л.Сміт, займалися сценарієм.

Джона Фіцджеральда міг зіграти Шон Пенн. Але конфлікти в розкладі змусили його покинути зйомки "Легенди Г'ю Гласса".
Коли роль зрадника запропонували Тому Харді, він не відразу погодився, оскільки мав намір працювати над проектом "Splinter Cell". Але Леонардо ДіКапріо, який грає Гласса, попросив його прочитати сценарій, перед тим, як відмовлятися. У підсумку, навіть не закінчивши читати, Харді приєднався до акторського складу.
До слова, для Ді Капріо це перша роль за два роки, із часів "Вовка з Уолл-стріт".
Зйомки фільму "Легенда Г'ю Гласса" стартували в жовтні 2014 року і проходили на 12 різних локаціях, включаючи Канаду, США та Аргентину.

В кинотеатрах «Мультиплекс» в ТРЦ «Sky Mall» (пр-т Генерала Ватутина, 2-Т) и «Атмосфера» (Столичное шоссе, 103) можно посмотреть «Легенда Хью Гласса» на языке оригинала. Англоязычные сеансы пройдут 14 и 15 января на 19:00, а также 16 и 17 января на 16:00. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення