Китайський Новий рік на Співочому полі

Китайський Новий рік на Співочому полі

Всі анонси від: Співоче поле

Співоче поле запрошує на святкування Китайського Нового року!

24 січня на території столичного Печерського ландшафтного парку (Співоче поле), в рамках Новорічного фестивалю гігантських китайських ліхтарів «Легенди Піднебесної» відбудеться урочисте святкування Китайського Нового Року. 

Гостям обіцяють грандіозне світлове шоу та фаєр батли між командами з різних куточків країни. Родзинкою святкування буде вогняний орган – єдиний в Україні та унікальний в світі!

Також на відвідувачів чекає 30 гігантський інсталяцій, які створять чарівну атмосферу свята: легендарна теракотова армія та велика китайська стіна, сичуаньська опера, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок, зоопарк, фламінго, панди, гігантські квіти, алея закоханих та інші неймовірні інсталяції.

Фестиваль, присвячений святкуванню Китайського Нового Року триватиме до 23 лютого. У програмі заходу: захоплююче шоу китайських артистів циркового жанру; розважальні зони для дорослих та дітей; фуд-зона з китайським рестораном та чайна церемонія; святковий ярмарок сувенірів; тематичні майстер-класи.

За словами організаторів, кожний відвідувач фестивалю зможе доторкнутися до традицій та культури Китаю, а також знайти розваги на свій смак.

Де: Співоче поле (Лаврська,33).

Коли: 24 січня, з 16.00- 22.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення