Київ-модерн-балет "Ближче, ніж кохання"

Київ-модерн-балет "Ближче, ніж кохання"

КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ БЛИЖЧЕ, НІЖ КОХАННЯ
Балет на одну дію.
На музику Й.Пахельбеля, Г.Ф.Генделя, К.В.Глюка, А.Вівальді, Е.Боссо, А.Марчелло.
«Ближче, ніж кохання» – одноактний балет про найголовніше почуття в житті кожної людини і в житті всього людства. Тема цієї вистави – шлях від зародження стосунків між закоханими, від розквіту кохання, через розлуку, до того, що залишаєтсья після смерті живого почуття – до спустошеності й страху самотності.
Три стадії кохання символізують три пари артистів. Кожен етап стосунків у їх виконанні перетворюється на хвилюючу історію, сповнену глибинного змісту, психологічних алюзій та пульсуючого нерву справжньої пристрасті. У їхньому танці ніби читається питання: «Яке ти, справнє, істинне кохання? І чи існуєш ти на Землі?»


«KИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ»
КВАРТЕТ-А-ТЕТ
Балет на одну дію на музику А. Мааса
Постановний склад
Ідея, хореографія, постановка – Раду Поклітару.
Сценографія – Раду Поклітару, Володимир Чумаченко
Асистент хореографа – засл. арт. України Анатолій Козлов
Виконують:
Анна Герус,
Анастасія Харченко,
лауреат Міжнар. конкурсу Олексій Бусько,
Сергій Кон,
Дмитро Кондратюк

Одноактний балет «Квартет-¬а-¬тет» поставлено на замовлення Ейндховенського «Парк¬театру» на спеціально написану музику – нідерландський композитор Ад Маас створив квартет для чотирьох віолончелей для хореографа Раду Поклітару та артистів театру.
Музика, яка дивним чином поєднує в собі мелодійність та гостро сучасний характер звучання, стала основою хореографічної притчі для чотирьох танцівників. Відсутність явного сюжету не заважає, а швидше допомагає розкривати стосунки персонажів.
Психологічні нюанси та сценічні ефекти, що раніше не використовувалися на вітчизняній балетній сцені, – головна риса цієї вистави, яка не має аналогів у репертуарі театру.
Ціна: 100-220 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення