Київ Ювелір Шоу на НСК "Олімпійський"

Київ Ювелір Шоу на НСК "Олімпійський"

Всі анонси від: Anv-ker GROUP

Спеціалізована виставка ювелірних виробів і аксесуарів
 

20-22 лютого 2016 року на головній спортивній та культурній арені країни - НСК «Олімпійський», в Олімпійському дворику відбудеться одне з найсучасніших заходів України – Спеціалізована виставка ювелірних виробів і аксесуарів «KYIV JEWELLERY SHOW».

На відміну від попередніх форматів виставки, які існували раніше, «KYIV JEWELLERY SHOW» запропонує абсолютно «новий формат», інше позиціонування, яке викликало величезний інтерес у найбільших гравців ювелірного ринку.

«KYIV JEWELLERY SHOW» стане не просто різноманітною за асортиментом експозицією ювелірів, а й ефективним бізнес-майданчиком для:

- набуття нових партнерських відносин із дистриб'юторами, торговими фірмами, оптовими покупцями та кінцевими споживачами, які бажають придбати не лише класичні прикраси масового і дрібносерійного виробництва, а й ексклюзивні авторські моделі;

- просування нових торгових марок, колекцій, продукції ювелірних компаній на ринок України.

У рамках виставки будуть організовані «круглі столи» для представників торгових організацій, ділові зустрічі іноземних делегацій, переговори, також професійні конференції та семінари, мета яких – розкриття творчого потенціалу ювелірів, впровадження нових технологій і сучасних методів виробництва виробів та обробки коштовних каменів.

На думку організаторів, кінець лютого це переддень Міжнародного жіночого свята весни, найвдаліший час, коли ювеліри можуть представити свої творіння гостям і жителям столиці.
Розкіш, вишуканість та висока якість це відмітні властивості прикрас, які всім своїм блиском будуть представлені на виставці: «KYIV JEWELLERY SHOW».
Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті: www.anvker.hu або за контактами: тел. + 38044461 91 04, e-mail: [email protected].

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення