Книжковий фестиваль "5 кращих днів цього грудня"

Книжковий фестиваль "5 кращих днів цього грудня"

З 1 по 5 грудня в книгарні Майн Рід чудовий книжковий відбудеться ФЕСТИВАЛЬ "5 КРАЩИХ ДНІВ ЦЬОГО ГРУДНЯ" і щодня ви матимете можливість спілкування з авторами, перекладачами, видавцями.
Ці дні з нами на фестивалі будуть видавництва Киевский Дом КнигиСаммит-КнигаНаш Формат і Видавництво "КСД"!
У перший день фесту Світлана Дідух-Романенко презентує чуттєву поезію "Козирні дами". Любовна романтика у цей перший зимовий вечір налаштує вас на потрібну чарівну передноворічну хвилю;)
Другий день фесту відвідає 
директор видавництва “Наш Формат” Антон Мартинов, який розповість про серію бізнес-літератури та приголомшливий успіх культового роману Айн Ренд “Анлант розправив плечі” українською.
Прийде на фестиваль 
Видавництво "КСД" із презентацією неймовірного роману Ричарда Метисона "Куда приводять мрії".
В один із днів Анна Богінська розповість про те, як її роман “Жить жизнь” змінює долі і чому маніпулятивні техніки так глибоко проникли у романтичні стосунки.
Останній день організатори фесту оголосили днем дитячої літерутари. І запросили приходити у книжкову казку всією родиною - почути презентації книг “Снежно-теплые сказки бабушки Морозки” та “Найкращий подарунок у світі”!
І ще багато іншої якісної сучасної літератури ви зможете побачити та почути у презентаціях видавців та особисто авторів під час п'ятиденного фестивалюyes
Детальніше - на сторінці організаторів у ФБ: 
https://www.facebook.com/events/492894334226445/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення